Colocare servere
mask

Colocare servere

Infrastructura eficienta cu arhitectura redundanta si scalabila atat pentru servere, cat si pentru sisteme de back-up sau aplicatii big data.

  • Datacenter Tier III
  • 4 conexiuni internet
  • Generator + UPS-uri
  • SLA 99,985% Uptime
  • 2 conexiuni energie electrica
  • Acces biometric

Servicii de colocare servere eficiente

Prin serviciile noastre de colocare poti mari productivitatea proiectului, reducand costurile in acelasi timp.

Data centerul nostru este construit folosind doar echipamente si tehnologie enterprise-grade de ultima generate, pornind de la routerele CISCO 7609, pana la liniile de energie electrica supradimensionata si solutiile de racire profesionale.

Prin colocare la THC.ro poti implementa si gestiona propria infrastructura IT in data centerul nostru, eliminand costurile si problemele aparute la exploatarea propriului data center.

In plus, ai acces la echipa noastra de sysadmini ce este pregatita pentru a solutiona si cele mai dificile provocari. Timpul mediu de raspuns al unui ticket pentru acest tip de servicii este de 30 minute, iar timpul de solutionare al unui ticket este de 6 ore.

Contacteaza-ne

Avantajele oferite

Costuri de exploatare reduse Prin serviciile de colocare servere beneficiezi de cheltuieli de intretinere si operare reduse considerabil.
Personal on-site 24/7 Echipa noastra de asistenta tehnica este disponibila si prezenta in locatie non-stop.
Scalabilitate Atunci cand situatia o cere, iti oferim cele mai bune solutii de scalabilitate pentru o sinergie eficienta.
Redundanta incorporata Fie ca vorbim despre energie electrica, racire sau internet, toate sistemele noastre sunt redundante.

Servicii de calitate, preturi competitive

Data center contruit cu cele mai noi tehnologii pe baza unei arhitecturi redundante

Instalare Iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru montajul, configurarea si testarea serverelor sau a sistemelor din data center.
Alimentare electrica Doua linii de medie tensiune si doua transformatoare proprii asigura redundanta alimentarii electrice de care este nevoie pentru un uptime optim.
Climatizare Data centerul nostru este dotat cu un sistem de racire redundant de tip N+1 proiectat special pentru locatia noastra.
Rack-uri Serverele sunt amplasate in rack-uri 42U de dimensiuni: 800x1000mm.
Firewall Folosim 2 aplicatii de firewall, plus aplicatia de protectie impotriva atacurilor DDoS creata de echipa noastra de programatori.
Suport si monitorizare Avem o echipa de system admini cu o vasta experienta in domeniu, ce asigura monitorizare si interventia in caz de nevoie 24/7/365.
Back-up energie electrica Fiecare rack este dotat cu cel putin 3 UPS-uri industriale, iar generatorul diesel de 300 KVA este pregatit sa sustina capacitatea electrica pe termen nelimitat.
Conectivitate Sistemul de acces la internet dispune de 4 linii 3 x 10GB Romtelekom si 1 x 10GB RDS-RCS, capacitate 40GB metropolitan, 40GB international.
Networking Echipamente sunt conectate doar la routere CISCO de ultima generatie.
Securitate Sediul nostru este protejat si monitorizat non-stop. Accesul este posibil prin utilizarea cardului magnetic, iar data centerul este prevazut cu acces biometric.

Solicita Oferta

In scurt timp vei fi contactat de echipa noastra

Mesajul tau a fost transmis cu succes.
Un reprezentant al echipei THC.ro te va contacta in cel mai scurt timp.

Cele mai frecvente intrebari despre colocare servere

Raspunsuri ce te pot ajuta in a intelege mai bine serviciile noastre de colocare

Ce este colocarea?

Pe scurt, este un serviciu care permite business-urilor sa-si gazduiasca serverul prin intermediul unui rack intr-un data center detinut de catre o alta companie; in acest caz, THC.ro. Cu alte cuvinte, vorbim tot despre servicii de gazduire web, numai ca serverul nu mai este inchiriat, este al tau. Compania noastra iti pune la dispozitie un mediu securizat si usor de controlat, monitorizat permanent de o echipa tehnica de exceptie, pe care te poti baza de fiecare data cand vrei sa faci un upgrade sau intampini nelamuriri.

Care este numarul minim de servere pentru colocare?

Avand in vedere ca acest serviciu presupune gazduirea unui server intr-un data center, raspunsul este simplu: este nevoie de cel putin un server pentru a putea beneficia de colocare.

Cate servere puteti instala pe un rack?

La THC.ro pot fi gazduite pana la 42 servere pe un singur rack. Nu-ti face probleme, data center-ul nostru este contruit cu cele mai noi tehnologii pe baza unei arhitecturi redundante, astfel ca nu vor exista probleme ce tin de eficienta sistemului de racire. De altfel, avem o echipa tehnica profesionista care monitorizeaza permanent performantele sistemului.

Pot vizita data centerul inainte de a opta pentru serviciile de colocare server?

Sigur ca da! Ne dorim sa fii 100% sigur de investitia pe care o faci, motiv pentru care iti punem la dispozitie si posibilitatea de a vizita data centerul. Astfel, vei putea sa vezi care sunt masurile noastre de securitate, precum si intreaga tehnologie de ultima generatie de care dispunem.

Cum pot accesa serverele din data centerul THC.ro?

Stim ca este important sa-ti monitorizezi si administrezi serverul de oriunde si in orice moment, astfel ca la THC.ro il poti accesa remote. De altfel, echipa noastra tehnica este disponibila 24/7 si iti poate furniza toate informatiile de care ai nevoie pentru a beneficia de cele mai bune servicii de colocare servere.

Colocare versus server dedicat. Care este cea mai buna solutie pentru mine?

Pentru a face cea mai buna alegere, este important sa-ti explicam care este diferenta intre colocare servere si hosting dedicat. Daca optezi pentru servere dedicate, vei beneficia, bineinteles, de resurse dedicate tie si numai tie. In schimb, colocarea presupune inchirierea unui rack dintr-un data center de inalta securitate si impartirea facilitatilor si serviciilor cu alte persoane care beneficiaza de acelasi serviciu. Practic, in ambele cazuri vorbim despre inchirierea unui spatiu, doar ca intr-un caz vorbim despre un intreg data center, iar in celalalt de un data center impartit.

De asemenea, o diferenta majora intre cele doua forme de hosting este ca, daca optezi pentru colocare servere, vei detine propriul hardware care iti asigura control total asupra sistemului de operare si componentelor fizice pe care doresti sa le folosesti, in timp ce achizitionarea unui server dedicat nu-ti va oferi aceasta posibilitate; va fi necesar sa platesti pentru fiecare update.

Desigur, ambele forme de hosting au avantajele si dezavantajele lor – alegerea cea mai buna depinde in mare masura de business-ul pe care il detii. Daca nu esti foarte sigur, echipa THC.ro este disponibila 24/7 pentru a-ti oferi informatiile si sfaturile de care ai nevoie.

Acceptati si furnizori de gazduire pentru colocare?

Sigur ca da! Atat timp cat vorbim despre o activitate legala, data centerul nostru este solutia pe care o cauti. Astfel, daca pui la dispozitie servicii de gazduire web, insa nu dispui de propriul data center, esti bine venit in echipa THC!

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza