Colocare servere
mask

Colocare servere

Infrastructura eficienta cu arhitectura redundanta si scalabila atat pentru servere cat si pentru sisteme de back-up sau aplicatii big data.

  • Datacenter Tier III
  • 4 conexiuni internet
  • Generator + UPS-uri
  • SLA 99,985% Uptime
  • 2 conexiuni energie electrica
  • Acces biometric

Servicii de colocare eficiente

Prin serviciile noastre de colocare poti mari productivitatea proiectului, reducand costurile in acelasi timp

Data centerul nostru este construit folosind doar echipamente si tehnologie enterprise-grade de ultima generate, pornind de la routerele CISCO 7609 pana la liniile de energie electrica supradimensionata si solutiile de racire profesionale.

Prin colocare la THC.ro poti implementa si gestiona propria infrastructura IT in data centerul nostru, eliminand costurile si problemele aparute la exploatarea propriului data center.

In plus, ai acces la echipa noastra de sys admini ce este pregatita pentru a solutiona si cele mai dificile provocari. Timpul mediu de raspuns al unui ticket pentru acest tip de servicii este de 30 minute, iar timpul de solutionare al unui ticket este de 6 ore.

Contacteaza-ne

Avantajele oferite

Costuri de exploatare reduse Prin serviciile de colocare beneficiezi de cheltuieli de intretinere si operare reduse considerabil.
Personal on-site 24/7 Echipa noastra de asistenta tehnica este disponibila si prezenta in locatie non-stop.
Scalabilitate Atunci cand situatia o cere iti oferim ce le mai bune solutii de scalabilitate pentru o sinergie eficienta.
Redundanta incorporata Fie ca vorbim despre energie electrica, racire sau internet, toate sistemele noastre sunt redundante.

Servicii de calitate, preturi competitive

Data center contruit cu cele mai noi tehnologii pe baza unei arhitecturi redundante

Instalare Iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru montajul, configurarea si testarea serverelor sau a sistemelor din data center.
Alimentare electrica Doua linii de medie tensiune si doua transformatoare proprii asigura redundanta alimentarii electrice de care este nevoie pentru un uptime optim.
Climatizare Data centerul nostru este dotat cu un sistem de racire redundant de tip N+1 proiectat special pentru locatia noastra.
Rack-uri Serverele sunt amplasate in rack-uri 42U de dimensiuni: 800x1000mm.
Firewall Folosim 2 aplicatii de firewall plus aplicatia de protectie impotriva atacurilor DDoS creata de echipa noastra de programatori.
Suport si monitorizare Avem o echipa de sys admini cu o vasta experienta in domeniu, ce asigura monitorizare si interventia in caz de nevoie 24/7/365.
Back-up energie electrica Fiecare rack este dotat cu cel putin 3 UPS-uri industriale, iar generatorul diesel de 300 KVA este pregatit sa sustina capacitatea electrica pe termen nelimitat.
Conectivitate Sistemului de acces la internet dispune de 4 linii 3 x 10GB Romtelekom si 1 x 10GB RDS-RCS, capacitate 40GB metropolitan, 40GB international.
Networking Echipamente sunt conectate doar la routere CISCO de ultima generatie.
Securitate Sediul nostru este protejat si monitorizat non-stop. Accesul este posibil prin utilizarea cardului magnetic, iar data centerul este prevazut cu acces biometric.

Solicita Oferta

In scurt timp vei fi contactat de echipa noastra

Mesajul tau a fost transmis cu succes.
Un reprezentant al echipei THC.ro te va contacta in cel mai scurt timp.

Cele mai frecvente intrebari despre colocare

Raspunsuri ce te pot ajuta in a intelege mai bine serviciile noastre de colocare

Care este numarul minim de servere pentru colocare?

Cate servere puteti instala pe un rack?

Pot vizita data centerul inainte de a opta pentru serviciile de colocare?

Cum pot accesa serverele din data centerul THC.ro?

Colocare versus server dedicat. Care este cea mai buna solutie pentru mine?

Acceptati si furnizori de gazduire pentru colocare?

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza