Achita prin transfer bancar

Daca ai cumparat gazduire web sau un domeniu de la noi, poti efectua plata prin transfer bancar

S.C. THCServers S.R.L

 • Nr. Reg Com: J16/579/2019
 • CUI: 40584464
 • Adresa: Str. Complexului Nr.3, Carcea, Dolj 207206, Romania
 • ING Bank RON: RO36 INGB 0000 9999 0881 6884
 • ING Bank EUR: RO78 INGB 0000 9999 1046 8717

Gazduire web cu plata prin transfer bancar

Alege domeniul si planul de gazduire potrivit pentru proiectul tau. Apoi continua spre a finaliza comanda.

In pagina de finalizare a comenzii selecteaza Transfer Bancar din optiunile de plata prezentate.

Realizeaza transferul bancar folosind informatiile de mai sus. Nu uita sa ne trimiti dovada platii prin email la financiar@thc.ro sau prin ticket.

Gazduire web cu plata prin transfer bancar

Plateste cu incredere. Oricand. Oriunde.

Gazduire Web Rapida si de incredere
Rapida si de incredere Gazduire Web
 • Stocare SSD
 • Trafic necontorizat
 • Certificat SSL gratuit
de la 3,95 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Pentru antreprenorul din tine Gazduire Reseller
 • Stocare SSD
 • Certificat SSL gratuit
 • cPanel/WHM inclus
de la 3,95 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Optimizat pentru Wordpress Gazduire Wordpress
 • Instalare cu 1 click
 • Caching personalizat
 • Stocare SSD
de la 3,49 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Resurse dedicate VPS
 • IP dedicat gratuit
 • Trafic necontorizat
 • Conexiune 1 Gbps
de la 12,49 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Performanta maxima Server dedicat
 • Acces root
 • Trafic necontorizat
 • 19 sisteme de operare
de la 53,95 €/luna
background formular

Inregistreaza un domeniu si plateste prin transfer bancar

Plateste prin transfer bancar. Clasic dar eficient

Transferul bancar se numara inca printre cele mai populare modalitati de plata. Fie ca alegi un serviciu de gazduire web, inregistrarea unui domeniu sau solutii personalizate pentru afacerea ta, toate acestea se pot achita prin transferul bancar. Modalitatea de plata este una cu care probabil v-ati obisnuit. Aceasta nu presupune efectuarea platilor printr-un tert furnizor si nici nu divulga datele financiare ale utilizaorului. Astfel, detaliile dumneavoastra sau ale companiei nu vor fi trecute printr-un procesator de plati (international sau cu capital romanesc). mai mult, daca nu dispuneti de un card atasat contului, este o metoda perfecta si doarte comoda de a efectua platile.

Pentru a realiza achizitii prin transfer bancar, nu trebuie decat sa aveti acces la internet banking sau home banking. Odata ce factura proforma este emisa de catre sistem, veti avea toate detaliile necesare efectuarii platii. Nu trebuie decat sa va autentificati in contul dumneavoastra bancar, sa initiati o plata si sa introduceti detaliile aflate pe factura proforma: numele companiei noastre, contul nostru IBAN si suma totala de plata, afisata. Pentru a face mai usoara asocierea platii cu serviciile cumparate, recomandam sa introduecti numarul facturii proforme in campul de observatii. Daca mai aveti nevoie de informatii suplimentare, ne puteti adresa orice intrebare.

Transfer bancar

Indiferent de metoda de plata, vei beneficia de aceleasi servicii de gazduire premium

Pentru noi metoda de plata aleasa este mai putin importanta si nici nu discriminam atunci cand vine vorba de calitatea serviciilor. Fie ca alegeti sa faceti o plata folosind un card, transfer bancar, PayPal sau monede virtuale, produsele noastre vor fi livrate in conformitate cu standardele noastre ridicate. Toate serviciile sunt activate in data center-ul nostru propriu, iar resursele sunt alocate conform planurilor de gazduire, nu a modalitatii de plata. Chiar daca alegeti sa platiti prin transfer bancar, acest lucru nu va influenta in niciun fel serviciile pe care le oferim.

Este important de stiut faptul ca un serviciu nu va fi activat sau prelungit decat atunci cand primim confirmarea platii. Asta inseamna ca incurajam transmiterea dovezii platii prin email, ticket sau prin chatul disponibil online, atunci cand aceasta este efectuata prin transfer bancar. In momentul in care plata este confirmata, serviciul va fi (re)activat. Totusi, indiferent de modul in care decideti sa faceti plata unui serviciu de gazduire web de pe platforma noastra, aveti siguranta ca noi o sa va oferim aceeasi gazduire premium, precum si servicii profesionale de suport. Puteti apela oricand la noi pentru indrumari legate de modalitatile de plata si planurile de gazduire.

Transfer bancar
masca

Intrebari frecvente

Afla mai multe despre gazduirea web si cum poti plati prin transfer bancar

Este necesar sa trimit dovada platii?

Deoarece plata realizata prin transferul bancar trebuie marcata manual in sistemul nostru, recomandam transmiterea dovezii platii pentru ca serviciul sa fie activat mai repede. Daca pentru restul platilor sistemul actualizeaza instant factura, procesarea transferului bancar depinde doar de banca emitenta cat si de cea a furnizorului de servicii. Astfel, in cazul in care transferul se realizeaza intre doua banci diferite, poate dura chiar si pana la 24h pentru ca acesta sa apara in contul nostru. Asadar, pentru a scurta timpul de asteptare si a intra in posesia serviciilor cat mai rapid, va rugam sa ne transmiteti dovada platii efectuate. Puteti face acest lucru prin ticket, chat sau si prin email - primele doua optiuni fiind cele mai rapid de procesat.

Pot transfera mai multe domenii la THC.ro?

Platforma noastra de gazduire ofera numeroase TLD-uri pentru inregistrare, reinnoire si transfer. Asadar, poti transfera oricate domenii ai nevoie, cu conditia ca TLD-ul sa fie disponibil in website-ul nostru. Nu avem o limita superioara sau inferioara pentru a transfera domenii si nu conditionam clientii nostri. Poti transfera doar un domeniu sau toate domeniile pe care le ai, fara sa platesti si un pachet de gazduire. Mai mult, fiecare domeniu transferat la noi se prelungeste automat cu un an de zile. Astfel, tu beneficiezi de un an gratuit inclus in transferul domeniului., indiferent de numarul acestora.

In cat timp va fi activ contul meu de gazduire platit prin transfer bancar?

Toate conturile de gazduire web si orice serviciu achitionat prin platforma noastra se activeaza in momentul confirmarii platii. Asta inseamna ca va trebui sa astepti ca plata sa ajunga in contul nostru de furnizor pentru a beneficia de serviciul ales. Dar, asta nu inseamna ca nu putem sa grabim acest proces. Simpla transmitere a dovezii platii catre noi va activa serviciul pentru care ai optat sau il va prelungi, dupa caz. Desi transferul intre doua banci poate dura, in unele situatii, destul de mult, noi venim in ajutorul tau si iti activam serviciul daca ne-ai transmis dovada efectuarii platii. Contacteaza-ne direct pe chat, ticket sau email pentru a ne informa asupra platii efectuate.

Exista anumite limitari privind transferul domeniilor?

Noi nu impunem limitari atunci cand vine vorba de transferul domeniilor sau oricare alt serviciu listat pe platforma noastra. Poti transfera la noi oricate domenii doresti. La fel este valabil si pentru vice-versa. Singura limitare pe care o poti intampina este legata de extensia domeniilor. Mai precis, TLD-ul domeniului trebuie sa se afle pe lista noastra de domenii comercializate. Noi oferim o gama foarte larga de TLD-uri pentru ca tu sa iti poti transfera domeniile rapid la noi si fara griji. Procesul este automat si nu necesita decat cheia de transfer a domenului, pe care poti sa o gasesti in contul tau de client sau o poti obtine direct de la registrar. De restul ne ocupam noi!

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza