Servicii de gazduire pentru orice proiect

Suntem concentrati in a oferi cea mai buna experienta de gazduire clientilor nostrii.

Ceea ce conteaza pentru noi cu adevarat:
  • Suport de calitate
  • Website-uri rapide
  • Preturi competitive

Povestea noastra

Primul nostru brand a luat nastere in anul 2013 cand doi colegi de facultate au decis sa ofere tuturor posibilitatea de a-si crea si dezvolta o prezenta online pentru preturi rezonabile. Ne-am adresat publicului la nivel global.

Am crescut impreuna, am invatat si astfel numele nostru a ajuns sinonim cu gazduire de calitate si suport tehnic exceptional. Cu timpul echipa noastra a ajuns la 14 sys admini si membrii ai echipei de suport.

In 2019 am hotarat ca este timpul sa oferim aceleasi servicii de calitate si pietei din Romania. In continuare scopul nostru principal sa cream cea mai buna experienta de gazduire si sa o imbunatim in continuare.

15.500+
Clienti activi
21.000+
Domenii administrate
99,99%
Uptime
650+
Servere active
300+
Reselleri
24/7
Suport tehnic
Raspund la tichete de suport in 5 minute si te ajuta sa rezolvi problema, in orice zi, la orice ora.
Constantin Florin Minea
via
Suportul este punctul forte, orice probleme am avut s-au rezolvat foarte repede.
Fulgusin Marcel
via
Servicii de top.
Asistenta rapida in orice problema.
Adrian Rugina-Radoi
via

Experienta THC.ro

Gazduire rapida si sigura

Serverele noastre sunt construite fara a face compromis de la calitate, folosind tehnologii de ultima generatie si o retea robusta cu o garantie de uptime de 99.9%

Procesoare Intel Xeon puternice, mai mult decat suficienta memorie RAM , SSD-uri ultra-rapide sau HDD-uri pentru o capacitate de stocare marita, toate acestea rezulta in cea mai buna performanta imaginabila, in timp ce sistemul nostru avansat de securitate se asigura ca tu si clientii tai sunteti in permanenta protejati.

Preturi mici, fara taxe ascunse

Consideram ca prin oferirea celor mai mici preturi posibile pentru produsele si serviciile noastre incurajam o crestere rapida a afacerilor clientilor nostri.

Suntem onesti si acest lucru se reflecta in politica noastra de preturi : fara taxe aditionale sau ascunse. Te vei putea bucura de aceleasi preturi mici ca la inceput atunci cand vei reinnoi serviciul.

Ne pasa de clientii nostri

Ascultam in permanenta si luam in considerare parerile clientilor nostri in asa fel incat sa putem crea produse mai bune care se potrivesc nevoilor tale, indiferent ca detii o afacere mica sau o companie mare.

Si pentru a va demonstra ca ne pasa, asistentii nostri sunt disponibili non-stop pentru a te ajuta sa alegi planul perfect de gazduire pentru proiectul tau sau sa iti rezolve orice problema intampini, chiar daca nu este legata de serviciile de gazduire.

Propriul nostru data center

Faptul ca detinem propriul nostru datacenter ne permita sa detinem control asupra tuturor factorilor ce influenteaza calitatea serviciilor de gazduire web, de la nivelul de acces pana la tipurile de hardware folosite pentru servere si infrastructura.

Folosind doar echipamente si tehnologie enterprise-grade de ultima generate am reusit sa oferim un uptime garantat de 99,99% si o viteza de incarcare mult superioara competitiei.

Afla mai multe despre gazduirea web

Viziteaza-ne blog-ul si descopera articole informationale, sfaturi grozave si tutoriale despre serviciile de gazduire si cum sa iti imbunatatesti website-ul.
Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza