15,500+
Clienti Activi
21,000+
domenii Inregistrate
99.99%
Uptime
Non Stop
Asistenta de Calitate
300+
Reselleri Activi
Multiple
Locatii de Servere
THC Servers a luat nastere in anul 2013 cand doi colegi de facultate au decis sa ofere tuturor posibilitatea de a-si crea si dezvolta o prezenta online pentru preturi rezonabile.

Telul nostru principal sa cream cea mai buna experienta de gazduire si sa o imbunatim in continuare.

Deoarece lucram intr-un mediu dinamic, ne imbunatatim constant hardware-ul ,software-ul , tehnologia utilizata, produsele si serviciile noastre si ne imbunatatim noi insine ca si profesionisti.
De ce sa ne alegeti pe noi

Gazduire rapida si sigura

Serverele noastre sunt construite fara a face compromis de la calitate, folosind tehnologii de ultima generatie si o retea robusta cu o garantie de uptime de 99.9%

Procesoare Intel Xeon puternice, mai mult decat suficienta memorie RAM , SSD-uri ultra-rapide sau HDD-uri pentru o capacitate de stocare marita, toate acestea rezulta in cea mai buna performanta imaginabila, in timp ce sistemul nostru avansat de securitate se asigura ca tu si clientii tai sunteti in permanenta protejati.

Preturi mici, fara taxe ascunse

Aici, la THC.ro consideram ca prin oferirea celor mai mici preturi posibile pentru produsele si serviciile noastre incurajam o crestere rapida a afacerilor clientilor nostri.

Suntem onesti si acest lucru se reflecta in politica noastra de preturi : fara taxe aditionale sau ascunse. Te vei putea bucura de aceleasi preturi mici ca la inceput atunci cand vei reinnoi serviciul.

Ne pasa de clientii nostri

Ascultam in permanenta si luam in considerare parerile clientilor nostri in asa fel incat sa putem crea produse mai bune care se potrivesc nevoilor tale, indiferent ca detii o afacere mica sau o companie mare.

Si pentru a va demonstra ca ne pasa, asistentii nostri sunt disponibili non-stop pentru a te ajuta sa alegi planul perfect de gazduire pentru proiectul tau sau sa iti rezolve orice problema intampini, chiar daca nu este legata de serviciile de gazduire.
Locatii multiple pentru a beneficia de cea mai buna performanta

Blog-ul nostru

Doriti sa aflati mai multe ?
Viziteaza-ne blog-ul si descopera articole informationale, sfaturi grozave si tutoriale despre serviciile de gazduire si cum sa iti imbunatatesti website-ul.
Citeste postarile
Incepe cea mai buna experienta de gazduire
Alege-ti planul