Termeni si Conditii de Utilizare

Data revizuirii: 02.07.2018

Toate serviciile oferite the THCServers SRL ("THCServers SRL") identificata prin CUI: RO40584464 si inregistrata la Reg Com. Dolj sub numarul: J16/579/2019 cu sediul in Str. Complexului, nr. 3, Carcea, Dolj, pot fi folosite doar in scopuri legale. Transmiterea, stocarea sau prezentarea oricaror informatii, date sau materiale care incalca orice lege a Romaniei este interzisa. Aceasta include, dar nu se limiteaza la: materiale protejate prin drepturi de autor, materiale pe care le consideram a fi amenintatoare sau obscene sau materiale protejate de secretul comercial si de alte legi. Abonatul este de acord sa despagubeasca si sa absolve THCServers SRL de orice pretentie care rezulta din utilizarea serviciilor care dauneaza abonatului sau oricarei alte parti.

Sunt interzise website-urile care promoveaza orice activitate ilegala sau prezinta un continut care ar putea afecta serverele THCServers SRL sau orice alt server de pe Internet. Legaturile cu astfel de materiale sunt, de asemenea, interzise.

Exemple de continut sau link-uri inacceptabile:

Software piratat
Programe hacking sau arhive
Website-uri Warez
Software pentru minat gazduit pe pachetele Shared sau VPS

AVERTIZARE: DACA PE CONTUL DUMNEAVOASTRA SUNT GASITE URME DE ACTIVITATE ILEGALA, FISIERE ILEGALE MP3, SOFTWARE PIRATAT, PROGRAMA HACKING , PROGRAME WAREZ, SAU ORICE ALTE FISIERE ILEGALE, CONTUL DUMNEAVIOASTRA VA FI INCHIS IMEDIAT, FARA NOTIFICARE SI SE VA APLICA TO TAXA DE ANULARE DE 50 DE DOLARI. IN PLUS, THCServers SRL VA NOTIFICA AUTORITATILE COMPETENTE DESPRE ACTIUNILE DUMNEAVOASTRA.

Utilizarea traficului
Toate planurile de cont vin cu o suma prestabilita de trafic. Monitorizam toate conturile si facturam cu 1,00 USD pentru fiecare gb de trafic depasit. Aceasta suma nu este proportionala, ceea ce inseamna ca 1 mb - 1 gb vor fi tratate si facturate ca fiind identice.

IRC
In prezent, nu permitem functionarea robotilor IRC sau IRC pe serverele noastre.

Abuz de server
Orice incercare de a submina sau de a provoca daune unui server sau client al THCServers SRL este strict interzisa. in calitate de client, sunteti responsabil pentru toate conturile dumneavoastra in cazul in care incalca Termenii de Servicii prezentati in cadrul contului dumneavoastra, contul dumneavoastra va fi anulat fara sansa de rambursare.

Refuzarea serviciului
Ne rezervam dreptul de a refuza, de a anula sau de a suspenda serviciul, la discretia noastra.

Toate sub-retelele, website-urile distributive de gazduire si serverele dedicate THCServers SRL trebuie sa respecte politicile de mai sus, cu exceptia resurselor de sistem in ceea ce priveste serverele dedicate.

Facturare
Incepand cu data activarii contului din fiecare luna, THCServers SRL va efectua urmatoarele actiuni:

(1) sa debiteze cardul de credit al clientului (atunci cand astfel de informatii au fost furnizate de client); sau

(2) livreze prin e-mail o factura in conformitate cu tarifele aplicabile pentru serviciile prestate pentru luna curenta. Atunci cand o factura este livrata clientului, plata va fi facuta catre THCServers SRL cel tarziu pana la scadenta specificata a platii. THCServers SRL are dreptul sa rezilieze imediat acest acord pentru nerespectarea de catre client a platilor in timp util. Veti primi o factura lunar. Toate cardurile de credit sunt facturate automat lunar. Este responsabilitatea clientului sa se asigure ca acesta are credit suficient pentru a acoperi aceasta tranzactie. in cazul in care creditul este insuficient, vom trimite o notificare prin e-mail, moment in care va trebui sa ne furnizati un alt numar de card de credit in decurs de 24 de ore. Daca nu primim un raspuns in decurs de 24 de ore, contul si toate serviciile aferente din planul contului vor fi suspendate.

Preturile afisate pe site nu contin TVA, insa acesta va fi facturat conform legii, in momentul achizitiei.

Taxe
Anumite servicii au o taxa de instalare perceputa de THCServers SRL , care trebuie platita de client pentru a putea beneficia de serviciile mentionate. in cazul in care clientul reziliaza acest contract, clientul este responsabil pentru toate taxele restante datorate THCServers SRL si este de acord sa le plateasca. intrucat serviciile sunt furnizate lunar, clientul va fi responsabil pentru taxele de servicii efectuate in fiecare luna, indiferent de momentul in care clientul notifica incetarea. Astfel, de exemplu, in cazul in care clientul notifica rezilierea in a cincisprezecea zi a unei anumite luni, clientul va fi responsabil pentru taxele de serviciu pentru intreaga luna, iar aceste taxe nu vor fi evaluate sau rambursate.
Platile Paysafecard nu pot fi rambursate, deoarece procesatorul de plati nu ofera aceasta optiune, dar va putem rambursa plata in client area si puteti utiliza fondurile pentru a cumpara un alt serviciu.

Politica de garantie si rambursare a banilor
Oferim o garantie de 30 de zile pentru returnarea banilor.

Rambursari:
Daca nu sunteti complet multumit de serviciile noastre de gazduire web si ne veti anunta in scris prin client area in primele 30 de zile din contractul pe care doriti sa il anulati, vi se va restitui integral suma contractului, excluzand taxele de instalare si depasiri. Daca o rambursare este datorata, veti fi notificat prin e-mail; poate dura pana la 14 de zile de la anularea contractului dumneavoastra pentru a primi rambursarea. Daca nu ati primit rambursarea dupa 14 de zile, va rugam sa deschideti un tichet.
Nu sunt disponibile rambursari pentru numele de domenii, taxele pentru gateway-uri, creditul din aria de client si licentele software. Dupa ce ati platit pentru inregistrarea unui nume de domeniu sau pentru licenta software, o restituire nu va fi posibila. Daca ati platit factura folosind Perfect Money, Bitcoin, PaysafeCard sau orice alta metoda de plata care are o taxa de acces, puteti solicita o rambursare numai pentru serviciul / produsul afisat in factura dumneavoastra Valoarea taxei de gateway nu este rambursabila.

Rambursarile vor fi procesate numai o singura data pentru fiecare tip de serviciu. De exemplu: daca ati achizitionat un plan de gazduire web si ati solicitat o rambursare in primele 30 de zile de la primirea serviciului, nu veti mai fi eligibil pentru o alta rambursare pentru planurile de gazduire web. Serverele dedicate vor fi disponibile dupa ce furnizorul a validat plata si in maximum 7 zile de la data platii . Plata efectiva se face atunci cand sumele corespunzatoare Serviciului sunt creditate definitiv in contul Furnizorului. Dupa aceasta perioada si in absenta furnizarii serviciului de catre furnizor, Clientul isi rezerva dreptul de a solicita anularea tranzactiei si rambursarea sumelor deja platite. Dupa ce serverul a fost pus la dispozitie si au trecut 7 zile, Clientul nu are dreptul la rambursare. De asemenea, Clientul se va abtine de la orice incalcare sau incercare de incalcare a activitatilor (cum ar fi scanarea porturilor, sniffing, spoofing etc.) in timpul utilizarii serverului. in astfel de cazuri, Clientul nu are dreptul la rambursare. Daca contul dumneavoastra a fost implicat in activitati ilegale cum ar fi spam / phishing / incalcare de drepturi de autor / material pentru adulti si nu se limiteaza la dumneavoastra, nu veti putea primi o rambursare

Daca nu furnizati documente de verificare a clientilor, nu veti primi o rambursare. Dupa finalizarea procesului de verificare, va fi disponibila o optiune de rambursare.

NOTA:
Gazduirea web este o nevoie foarte legitima pentru majoritatea persoanelor si intreprinderilor. Din nefericire, este, de asemenea, utilizata frecvent de catre hackeri si de spammeri in multe feluri. Acesti oameni vor incerca intotdeauna sa utilizeze conturile ieftine de gazduire, mai ales daca exista o promotie pentru x luni gratuite. Mai rau: ei se vor inscrie, de asemenea, pentru conturile de hosting mai scumpe folosind informatii de card de credit furate! De aceea trebuie sa ramanem vigilenti in legatura cu fiecare inregistrare pe care o primim. Din pacate, de aceea este posibil sa fiti nevoit sa furnizati informatii suplimentare la inscriere, ceea ce ar putea extinde procesul dumneavoastra de inscriere de la cateva minute la cateva zile. Totusi, pentru siguranta dumneavoastra ... Cum se valideaza clientii? Cand va inscrieti, vom rula un algoritm automat de notare pe datele pe care le-ati trimis, in special cardul de credit, adresa si adresa IP. Daca scorul este prea mic, va vom solicita o dovada suplimentara a identitatii dumneavoastra, astfel incat sa stim cine sa se opreasca in cazul in care sa dovedit a fi un hacker / spammer. Odata ce procesul este complet, veti primi contul dumneavoastra de gazduire si il veti putea utiliza . Acest proces nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva ore.

Dezactivari de cont
Orice cont dezactivat din cauza neplatii va necesita o taxa de reactivare de 20 RON inainte de reactivare.

Rambursari de anulare
NU restituim comisioane lunare partiale in conturi. Avem nevoie de o notificare de 30 de zile pentru o anulare.

Refuzarea serviciului
Ne rezervam dreptul de a refuza, de a anula sau de a suspenda serviciul, la discretia noastra.

Limitare a raspunderii
THCServers SRL nu va fi responsabila pentru niciun fel de daune pretinse, inclusiv daune secundare si consecvente, care pot aparea din serverele THCServers SRL, care se afla off-line sau nu sunt disponibile pentru orice motiv. Mai mult, THCServers SRL nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune pretinse, inclusiv daune accidentale sau consecvente, rezultate din coruptia sau stergerea oricarui site de pe unul dintre serverele THCServers SRL. Toate pagubele se limiteaza la incetarea imediata a serviciului.

Incalcari
Incalcarea acestor politici de utilizare acceptabile trebuie trimisa la Sales@THC.ro. Toate reclamatiile vor fi investigate cu promptitudine. Nerespectarea oricarui termen sau conditie va fi motivul pentru dezactivarea imediata a contului.

Act de renuntare
THCServers SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru downtime, blocarea sau pierderea de date. Nu putem fi trasi la raspundere pentru nici o estimare a profiturilor pe care un client le-ar fi castigat daca site-ul lor ar fi functionat. Anumite servicii oferite de THCServers SRL sunt revandute. Astfel, anumite echipamente, rute, software si programare utilizate de THCServers SRL nu sunt detinute direct de THCServers SRL. Mai mult, THCServers SRL nu este responsabila pentru utilizarea conturilor clientilor nostri. Nerespectarea oricaror termeni sau conditii va determina dezactivarea automata a contului in cauza. Ne rezervam dreptul de a elimina orice cont, fara notificare prealabila, din orice motiv, fara restituire, asa cum considera THCServers SRL potrivit.

Activare cont
Prin activarea contului dumneavoastra cu THCServers SRL, sunteti de acord cu politicile de mai sus si cu disclaimerul. La solicitarea activarii unui cont, vi se solicita sa acceptati aceste politici, instructiuni si avertismente si o copie a acceptarii dumneavoastra este trimisa impreuna cu cererea dvs. de activare pentru a fi pastrata loalalta cu informatiile contului dumneavoastra

ANUNT: Daca va inscrieti pentru un cont si nu respectati acesti termeni, nu veti primi nici o rambursare. Cu toate acestea, va vom sfatui prin e-mail sau telefon inainte de a lua orice actiune pentru a va oferi oportunitatea de a corecta problema.

Garantia Uptime a serverului
THCServers SRL garanteaza un uptime de 99,9% (http, ftp, pop, imap, smtp) pe toate planurile de gazduire. Daca nu reusim sa furnizam acest lucru pentru o anumita luna calendaristica, serviciul dumneavoastra va fi extins cu durata de intrerupere .

THCServers SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare sau toate politicile, instructiunile si renuntarile de mai sus, fara notificare. De asemenea, ne retinem dreptul de a creste orice pret si de a efectua modificari in planurile noastre de cont fara notificare.

Confidentialitate
Data revizuirii: 25-05-2018

THCServers SRL a creat aceasta declaratie de confidentialitate pentru a demonstra angajamentul nostru ferm privind confidentialitatea. Urmatoarele informatii dezvaluie practicile de culegere si difuzare a informatiilor pentru acest website.

Un scurt rezumat poate fi gasit mai jos:

Informatii inregistrate automat

Utilizam adresa dvs. IP pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor cu serverul nostru si pentru a administra website-ul nostru. Nu utilizam aceste informatii pentru alt motiv.

Formulare de comanda

Site-ul nostru utilizeaza un formular de comanda pentru solicitarea de servicii a clientilor. (Criptare 128 biti). Colectam informatii sensibile, care sunt utilizate numai in scopul nostru, terte parti nu primesc nici un fel de informatii de la noi.

Informatiile de contact din formularele de comanda sunt folosite pentru a lua legatura cu clientul atunci cand este necesar.

Informatiile de facturare colectate sunt folosite pentru a factura utilizatorul pentru servicii.

Identificatorii unici sunt colectati de la vizitatorii site-ului web pentru a verifica identitatea utilizatorului.

Datele demografice si de profil sunt, de asemenea, colectate pe site-ul nostru.

Folosim aceste date pentru a personaliza experienta vizitatorilor nostri pe site-ul nostru, afisandu-le continut despre care credem ca ar putea fi interesati si afisand continutul in functie de preferintele lor.

Securitate

Acest site dispune de masuri de securitate pentru a proteja pierderea, utilizarea necorespunzatoare si modificarea informatiilor aflate sub controlul nostru. Utilizam o criptare puternica SSL pentru a va asigura confidentialitatea.

Terte parti

Informatiile colectate pe acest site sunt strict utilizate de noi, NICI O ALTE PERSOANA NU VA PUTEA VEDEA INFORMATIILE TALE PERSONALE, FACTURI, ETC.

Contactarea Website-ului

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta declaratie de confidentialitate, la practicile acestui site sau la relatiile dumneavoastra cu website-ul, puteti contacta privacy@THC.ro

Politica de utilizare acceptabila
Data revizuirii: 02-07-2018

Ca furnizor de hosting si alte servicii legate de Internet, THCServers SRL ofera clientilor sai ("cunoscuti si sub numele de abonati") si utilizatorilor sai mijloacele de a achizitiona si disemina o multitudine de servicii publice, private, comerciale si non-informatii comerciale. THCServers SRL respecta faptul ca Internetul ofera un forum pentru discutii libere si deschise si diseminarea informatiilor. Cu toate acestea, atunci cand exista interese concurente in cauza, THCServers SRL isi rezerva dreptul de a intreprinde anumite actiuni preventive sau corective. Pentru a proteja aceste interese, THCServers SRL a elaborat o Politica de utilizare acceptabila ("AUP"), care completeaza si explica anumiti termeni din contractul de servicii al fiecarui client si este destinat sa ghideze drepturile si obligatiile clientilor atunci cand se utilizeaza "THCServers SRL". Acest AUP va fi revizuit frecvent.

Un aspect important al Internetului este ca nimeni nu il detine si nu il controleaza. Acest fapt reprezinta o mare parte a libertatii si valorii Internetului, dar, de asemenea, reprezinta o problema din punct de vedere al judecatii si responsabilitatii celor care il folosesc, atat in ??informatiile pe care le obtin, cat si in informatiile pe care le difuzeaza altora. Atunci cand abonatii obtin informatii prin Internet, trebuie sa tina cont de faptul ca THCServers SRL nu poate monitoriza, verifica, garanta sau garanta acuratetea si calitatea informatiilor pe care le obtin. Din acest motiv, abonatul trebuie sa-si exercite cea mai buna judecata in a se baza pe informatiile obtinute de pe Internet si, de asemenea, ar trebui sa fie constient de faptul ca unele materiale postate pe Internet pot fi explicite din punct de vedere sexual sau altfel ofensatoare. Deoarece THCServers SRL nu poate monitoriza sau cenzura Internetul si nu va incerca sa faca acest lucru, THCServers SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste ofensarea abonatilor care rezulta din comunicarile inexacte, necorespunzatoare, ofensive sau ilegale pe Internet.

Atunci cand abonatii disemineaza informatii de pe Internet, trebuie sa tina cont de faptul ca THCServers SRL nu revizuieste, editeaza, cenzureaza sau isi asuma responsabilitatea pentru orice informatie pe care abonatii o pot crea. Cand utilizatorii plaseaza informatii pe Internet, acestia au aceeasi raspundere ca si ceilalti autori pentru incalcarea drepturilor de autor, defaimarea si alte vorbiri daunatoare. De asemenea, deoarece informatiile create sunt transmise retelei THCServers SRL si pot ajunge la un numar mare de persoane, inclusiv abonati si non-abonati ai THCServers SRL, postarile abonatilor la Internet pot afecta alti abonati si pot afecta proiectele THCServers SRL, fond comercial, reputatie sau operatiuni. Din aceste motive, abonatii incalca politica THCServers SRL si contractul de servicii atunci cand acestia, clientii, filialele sau filialele lor se angajeaza in urmatoarele activitati interzise:

Spam:
Trimiterea informatiilor si / sau comerciale nesolicitate pe Internet. Nu este numai daunatoare din cauza impactului sau negativ asupra atitudinilor consumatorilor fata de THCServers SRL, ci si datorita faptului ca poate supraincarca retelele THCServers SRL si poate intrerupe serviciul pentru abonatii THCServers SRL. De asemenea, este interzisa mentinerea unui releu SMTP deschis. Se considera Spamming atunci cand un utilizator trimite peste 100 de e-mailuri pe ora, pentru gazduire partajata si 300 de e-mailuri pe ora pentru serviciile VPS. Atunci cand se primeste o plangere, THCServers SRL va investiga si inchide contul care este implicat in SPAM. Persoana care initiaza SPAM-ul va fi taxata cu 250 USD. in plus, THCServers SRL isi rezerva dreptul de a da in judecata persoana respectiva pentru aceasta incalcare. O taxa de 1.00 USD va fi evaluata pe EMAIL trimis in cazul in care THCServers SRL alege sa urmareasca si sa se pronunte.

Streaming audio / video:
Este permisa efectuarea de streaming audio/video . Ca atare, THCServers SRL permite orice fel de streaming de continut audio sau video, cu exceptia celor legate de violenta/abuzuri sau alte acte ce pot fi considerate violente, discriminatorii sau care instiga la violenta. Conturile gasite cu astfel de activitate vor fi suspendate fara a fi anuntate in prealabil.

Continutul orientat spre adulti:
THCServers SRL nu permite continutul pentru adulti si va suspenda / denunta orice cont abuziv.

Politica privind fisierele mari:
THCServers SRL nu este folosit pentru gazduirea si distribuirea fisierelor - ca atare, clientii nu pot gazdui fisiere de dimensiuni mai mari de 50MB care sunt considerate disponibile doar pentru scopul descarcarii. Astfel de fisiere includ, dar nu se limiteaza la, fisiere .ISO, fisiere audio / video, fisiere .EXE. Daca nu sunteti sigur daca fisierul dvs. este in contradictie cu aceasta politica, va rugam sa trimiteti prin e-mail la adresa Sales@THC.ro.

Discurs sau materiale obscene:
Utilizarea retelei THCServers SRL pentru promovarea, transmiterea, stocarea, afisarea, sau punerea la dispozitie a pornografiei infantile sau a discursului obscen sau a materialelor obscene este interzisa. THCServers SRL este obligata prin lege sa notifice agentiile de aplicare a legii atunci cand devine constienta de prezenta pornografiei infantile sau care este transmisa prin reteaua sa.

Limba defaimatoare sau abuziva:
Utilizarea retelei THCServers SRL ca mijloc de transmitere sau postare a unui limbaj negativ, defaimator, hartuitor, abuziv sau amenintator.

Forjarea anteturilor:
Forjarea sau denaturarea anteturilor mesajelor, fie integral sau partial, pentru a masca originarul mesajului.

Accesul ilegal sau neautorizat la alte computere sau retele:
Accesarea ilegala sau fara autorizatie a computerelor, conturilor sau retelelor apartinand unei alte parti sau incercarea de a penetra masurile de securitate ale sistemului unui alt individ (adesea cunoscut sub numele de "hacking"). De asemenea, orice activitate care poate fi utilizata ca precursor al unei incercari de penetrare a sistemului (adica scanare port, scanare stealth sau alta activitate de colectare a informatiilor).

Distribuirea de virusi de Internet, viermi, cai troieni sau alte activitati distructive:
Distribuirea de informatii privind crearea si trimiterea de virusi Internet, viermi, cai troieni, pinging, flood, bombardamente prin email sau atacuri de negare a serviciilor. De asemenea, activitati care perturba utilizarea sau interfereaza cu capacitatea altora de a utiliza eficient reteaua sau orice retea, sistem, serviciu sau echipament conectat.

Facilitarea unei incalcari a acestui AUP:
Publicitatea, transmiterea sau punerea la dispozitie in orice alt fel a unui software, a unui produs sau a unui serviciu care este proiectat sa incalce acest AUP, care include facilitarea mijloacelor pentru spam, initierea de ping-uri, flood, bombardamente prin email.

Controlul exporturilor:
Exportarea software-ului de criptare prin Internet sau altfel, la puncte din afara Statelor Unite.

Grupuri Usenet:
THCServers SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta postari din grupurile de stiri unde avem cunostinta reala ca continutul grupului de stiri incalca AUP.

Alte activitati ilegale:
Implicarea in activitati care sunt considerate ilegale, incluzand, dar fara a se limita la, publicitatea, transmiterea sau punerea la dispozitie in alt mod a schemelor ponzi, scheme piramidale, taxarea frauduloasa a cardurilor de credit si software-ul de piraterie.

Alte activitati:
Angajarea in activitati legale sau ilegale , care THCServers SRL considera ca dauneaza abonatilor, operatiunilor, reputatiei, fondului comercial sau relatiilor cu clientii.

Asa cum am subliniat, responsabilitatea pentru evitarea activitatilor daunatoare descrise anterior revine in primul rand abonatului. THCServers SRL nu va monitoriza, ca practica obisnuita, comunicarile abonatilor sai pentru a se asigura ca respecta politica sau legea aplicabila de catre THCServers SRL. Cu toate acestea, atunci cand THCServers SRL devine constienta de activitati daunatoare, poate lua orice actiune pentru a opri activitatea daunatoare, inclusiv, dar fara a se limita la, eliminarea informatiilor, inchiderea unui site Web, implementarea unui software de screening conceput pentru a bloca transmisiile ofensatoare, acces la Internet sau orice alta actiune considerata adecvata de catre THCServers SRL.

THCServers SRL este, de asemenea, constienta de faptul ca multi dintre abonatii sai sunt ei insisi furnizori de servicii de internet si ca informatiile obtinute de catre abonatii THCServers SRL pot proveni de la un client al abonatului sau de la o alta terta parte. THCServers SRL nu solicita abonatilor sai care ofera servicii Internet pentru monitorizarea sau cenzura transmisiilor sau site-urilor create de clientii abonatilor sai. THCServers SRL isi rezerva dreptul de a lua masuri in mod direct impotriva unui client al abonatilor sai. De asemenea, THCServers SRL poate lua masuri impotriva abonatului THCServers SRL din cauza activitatilor unui client al abonatului, chiar daca actiunea poate afecta alti clienti ai abonatului. in mod similar, THCServers SRL anticipeaza ca abonatii care ofera servicii Internet vor coopera cu THCServers SRL in orice actiune corectiva sau preventiva pe care THCServers SRL o considera necesara. Necooperarea cu astfel de masuri corective sau preventive reprezinta o incalcare a politicii THCServers SRL.

THCServers SRL nu va monitoriza in mod intentionat mesajele electronice private trimise sau primite de catre abonatii sai, cu exceptia cazului in care acest lucru este cerut de lege, autoritate guvernamentala sau atunci cand siguranta publica este in joc. THCServers SRL poate, totusi, sa monitorizeze serviciul in mod electronic pentru a determina daca instalatiile sale functioneaza in mod satisfacator. De asemenea, THCServers SRL poate dezvalui informatii, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii privind un abonat, o transmisie realizata prin intermediul retelei noastre sau un site web, pentru a se conforma unui ordin judecatoresc, citatie, chemare, cerere de descoperire, mandat , statut, regulament sau cerere guvernamentala. THCServers SRL nu isi asuma obligatia de a informa abonatul ca informatiile furnizate de abonat au fost furnizate si, in anumite cazuri, poate fi interzis prin lege sa dea asemenea notificari. in cele din urma, THCServers SRL poate dezvalui informatii despre abonat sau informatii transmise prin reteaua sa, atunci cand este necesar pentru a proteja THCServers SRL si altii de daune sau in cazul in care o astfel de divulgare este necesara pentru buna functionare a sistemului. Cu toate acestea, THCServers SRL nu va vinde niciodata informatii altor servicii sau companiilor externe.

THCServers SRL se asteapta ca abonatii sai care furnizeaza servicii Internet altora sa respecte pe deplin toate legile aplicabile privind confidentialitatea comunicatiilor online. Absenta abonatului de a respecta aceste legi va incalca politica THCServers SRL. in cele din urma, THCServers SRL doreste sa sublinieze faptul ca, prin semnarea contractului de servicii, abonatii despagubesc THCServers SRL pentru orice incalcare a contractului de servicii, a legii sau a politicii THCServers SRL care a dus la pierderi pentru THCServers SRL sau aducerea oricaror pretentii contra THCServers SRL de catre orice terta parte. Aceasta inseamna ca, in cazul in care THCServers SRL este dat in judecata din cauza unui abonat sau a unui client al activitatii unui abonat, abonatul va fi responsabil pentru plata eventualelor daune acordate impotriva THCServers SRL, plus costurile si onorariile avocatilor rezonabili.

Speram ca acest AUP este util pentru clarificarea obligatiilor utilizatorilor de internet, inclusiv a THCServers SRL si a abonatilor sai, ca membri responsabili ai Internetului. Orice reclamatii privind incalcarea de catre abonat a acestui AUP trebuie trimise la Sales@THC.ro.

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza