Plateste gazduirea web prin SMS

Daca ai cumparat gazduire web sau un domeniu de la noi, poti efectua plata prin SMS

 • Gazduire 100% SSD
 • Asistenta tehnica 24/7
 • 99,99% Uptime
 • Garantie 30 Zile - Banii inapoi

Gazduire web rapida, acum si cu plata prin SMS

Alege planul de gazduire si domeniul ideal pentru site-ul tau si plateste prin SMS.
Simplu. Rapid. Sigur.

Gazduire Web Rapida si de incredere
Rapida si de incredere Gazduire Web
 • Stocare SSD
 • Trafic necontorizat
 • Certificat SSL gratuit
Cumpara gazduire
web cu plata prin SMS
de la 0,95 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Pentru antreprenorul din tine Gazduire Reseller
 • Stocare SSD
 • Certificat SSL gratuit
 • cPanel/WHM inclus
Cumpara gazduire
reseller cu plata prin SMS
de la 3,95 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Optimizat pentru Wordpress Gazduire Wordpress
 • Instalare cu 1 click
 • Caching personalizat
 • Stocare SSD
Cumpara gazduire
Wordpress cu plata prin SMS
de la 3,49 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Resurse dedicate VPS
 • IP dedicat gratuit
 • Trafic necontorizat
 • Conexiune 1 Gbps
Cumpara gazduire
VPS cu plata prin SMS
de la 12,49 €/luna
Gazduire Web Rapida si de incredere
Performanta maxima Server dedicat
 • Acces root
 • Trafic necontorizat
 • 19 sisteme de operare
Cumpara server
dedicat cu plata prin SMS
de la 53,95 €/luna
background formular

Inregistreaza un domeniu si plateste prin SMS

Bucura-te de toate avantajele oferite de plata prin SMS si profita de preturile mici ale domeniilor inregistrate la noi.

Cea mai accesibila modalitate de efectuare a platilor

Plata prin SMS a serviciilor de gazduire este una dintre cele mai accesibile modalitati de efectuare a platilor. Este simpla, sigura si la indemana oricui. Nu ai nevoie decat de un telefon mobil si poti achizitiona instant orice serviciu de gazduire. Fie ca este vorba de un plan simplu pentru website-ul tau, o gazduire tip reseller sau chiar un server dedicat, toate pot fi cumparate folosind plata prin SMS. Modalitatea de activare este la fel ca si pentru celelalte optiuni de plata. Odata ce sistemul a primit confirmarea platii prin SMS, serviciul este automat activat, iar detaliile de autentificare sunt transmise catre emailul cu care te-ai inregistrat.

Daca nu ai la indemana un card de credit sau internet banking-ul nu iti este accesibil, poti efectua plata serviciilor de gazduire prin SMS. Nu este nevoie sa completezi alte date financiare pentru a achizitiona serviciul dorit. Folosind telefonul poti face plata instant, oricand, oriunde esti. Astfel, modalitatea de plata prin SMS este eficienta si foarte sigura. Datele tale personale raman in siguranta, iar identitatea iti este protejata. Mai mult, nu asociezi tranzactia cu niciun cont bancar, iar teama ca cineva ar putea intercepta informatiile financiare dispare complet. Ai nevoie decat de un telefon mobil si semnal. Atat!

Plata prin sms

Gazduire premium la un SMS distanta

Modalitatea de plata nu trebuie sa fie o bariera intre serviciile premium si clienti. Noi incercam sa facilitam accesul la gazduirea web dorita prin implementarea unor optiuni de plata eficiente si la indemana oricui. Asadar, am adaugat pe platforma noastra optiunea de plata prin SMS care permite cat mai multor utilizatori sa aplice pentru servicii de gazduire premium. Pe langa faptul ca este o modalitate de plata accesibila oricui, este si una dintre cele mai comode. Poti sa iti reinnoiesti planul de gazduire de pe canapea, sau poti face plata unui nou serviciu fara sa cauti cardul de credit

Chiar daca alegi sa cumperi un serviciu printr-o metoda de plata atat de simpla, asta nu inseamna ca o sa oferim o calitate mai scazuta a gazduirii. Planurile noastre de gazduire web nu sunt create in functie de modalitatea de plata a lor. Fie ca alegi plata prin PayPal sau plata prin SMS, garantam ca serverele noastre vor lucra tot la o capacitate optima pentru tine. Nu trebuie sa te gandesti ca folosind plata prin SMS vei avea un randament mai scazut al gazduirii. Resursele alocate planurilor noastre sunt aceleasi, predefinite de sistem. Asadar, poti face plata prin SMS si vei avea aceleasi gazduire premium de care beneficiaza toti clientii nostri.

Plata prin sms
masca

Intrebari frecvente

Afla mai multe despre gazduirea web si cum poti plati prin SMS

Este necesar sa trimit dovada platii?

Atunci cand faci o plata prin SMS folosind platforma noastra, nu este necesar sa transmiti dovada platii catre noi. Din momentul in care ai ales serviciile si le-ai adaugat in cos, nu trebuie decat sa parcurgi pasii spre finalizarea comenzii si sa alegi modalitatea de plata prin SMS. Atunci cand plata a fost facuta, sistemul nostru o va recunoaste imediat si va activa serviciile tale. Nu ramane decat sa verifici adresa e email cu care te-ai inregistrat, pentru a avea acces la detaliile de autentificare ale serviciului. Asadar, daca ai ales sa achizitionezi un serviciu de gazduire web prin SMS, nu trebuie sa transmiti confirmarea platii, aceasta fiind recunoscuta automat de catre sistem.

Ce furnizor de telefonie mobila trebuie sa am ca sa pot plati prin sms?

Poti alege plata prin SMS a gazduirii web daca operatorul tau de telefonie mobila este Orange, Vodafone, Telekom sau Digimobile. Nu conteaza daca ai un abonament sau doar o cartela pre-paid, important este ca furnizorul tau sa se numere printre cei mentionati mai sus. In cazul in care ai un abonament lunar de telefonie mobila, pretul serviciului va fi inclus in factura. Daca telefonul tau functioneaza cu o cartea pre-paid, trebuie sa fii sigur ca ai credit suficient pentru a efectua tranzactia. Suma finala a serviciilor va fi retrasa din creditul disponibil pe cartela ta pre-paid.

Exista comisioane suplimentare care se percep pentru plata prin SMS?

Pe scurt, nu, nu exista comisioane percepute pentru plata prin SMS. Atunci cand ai definitivat cosul tau de cumparaturi vei vedea exact cat urmeaza sa platesti. Noi nu percepem comisioane ascunse pentru plata prin SMS sau orice alta modalitate de plata. Poti sa alegi cu incredere modalitatea de plata prin SMS a serviciilor de gazduire web de la noi. Nu te vom taxa mai mult decat costul final afisat. In momentul in care ai definitivat cumparaturile, alegi modalitatea de plata prin SMS, iar suma platita catre noi va fi exact cea afisata in platforma noastra. Recomandam sa verifici cu operatorul tau de telefonie mobila costul transmiterii unui SMS: atunci cand folosesti roaming-ul, s-ar putea sa fie taxat suplimentar.

Sunt produse pentru care nu se poate face plata prin SMS?

Nu, nu exista produse pe platforma noastra de gazduire web care sa nu poata fi achizitionate prin SMS. Trebuie sa stii totusi ca valoarea unui SMS poate fi intre 1 si 10 EUR pentru reteaua Orange si Telekom, 1 si 20 EUR pentru reteaua Vodafone si intre 3 si 10 EUR pentru reteaua Digimobile. Desigur, este posibil ca unele preturi ale serviciilor sa fie mai mari decat valoarea maxima a unui SMS. In acest caz, poti opta pentru adaugarea fondurilor in contul de client, folosind modalitatea de plata prin SMS. Astfel, dupa ce ai adaugat fondurile necesare, nu ramane decat sa faci comanda pentru serviciu si sa o platesti folosind creditul. Aceasta optiune apare la finalizarea comenzii, in momentul in care se emite factura proforma.

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza