Gazduire OpenCart SSD

Pentru un proces de cumparare cat mai rapid si sigur

  • Instalare OpenCart gratuita
  • Actualizari Automate
  • Migrare OpenCart gratuita
  • Scaner exploit

incepand de la 0,95 €/luna

Comanda Afla mai multe

Gazduire web optimizata pentru OpenCart

Sprijinim succesul afacerilor online cu solutia noastra de gazduire OpenCart.

Gazduire OpenCart

Pentru ca OpenCart este una dintre cele mai populare aplicatii de e-commerce am decis sa dezvoltam o gazduire special optimizata pentru aceasta aplicatie.

O simpla intarziere de o secunda la incarcarea unei pagini afecteaza rata de respingere, clasamentul in pozitiile rezultatelor cautorilor realizate pe Google si chiar rata de conversie. Nu va trebui sa va faceti griji cu privire la acest lucru atunci cand alegeti gazduirea web de la THC.ro datorita data centerului nostru performant si a mediului de gazduire special optimizat.

Comanda

Mai rapid

Ai de 4 ori mai multe resurse pentru pachetele de gazduire Opencart fata de pachetele de gazduire standard.

Gazduire SSD

Iti oferim spatiu mare de stocare si nu contorizam traficul astfel incat sa te poti concentra mai mult asupra website-ului tau.

99.99% Uptime Garantat

Uptime 99.99% . Poti adauga oricand produse noi in magazinul tau online OpenCart fara sa iti faci griji.

Transfer gratuit

Daca vrei sa te convingi de calitatea serviciilor noastre te ajutam noi cu transferul.

Securizat, nu doar rapid

Monitorizam in permanenta site-ul tau, iar firewall-ul activ se ocupa de atacurile rau intentionate.

Back-up automat

Nu vei pierde niciodata informatii pretioase, pentru ca efectuam backup-uri zilnice.

Intrebari frecvente

Cele mai frecvente intrebari despre gazduirea pentru OpenCart

Cum se instaleaza OpenCart?

Instalarea OpenCart se face foarte usor. Dupa ce ai creat contul tau si ai achitat planul de gazduire, vei primi prin email datele de autentificare. Primul pas consta in autentificarea in cPanel. Cauta si da click pe aplicatia Softaculous Apps Installer. Alege Opencart din lista de aplicatii disponibile si urmeaza pasii pentru a finaliza instalarea pe noul tau cont.

Am un website OpenCart cu mii de vizitatori.
Voi avea probleme din cauza traficului?

Daca magazinul tau Opencart are nevoie de mai multe resurse, poti opta oricand pentru un upgrade. Noi iti oferim 2 variante pentru a avea totul la indemana. Poti opta pentru upgrade direct din contul tau de client, sau poti lasa treaba asta pe mainile specialistilor nostri, trebuie doar sa ne anunti.

Cum activez certificatul SSL pentru site-ul meu?

Toate planurile nostre de gazduire Opencart vin cu certificat SSL gratuit si nu este nevoie sa faci absolut nimic pentru a-l instalat. Serverul nostru este configurat sa il instaleze automat imediat ce contul de gazduire a fost creat. Daca o sa optezi pentru un Certiticat SSL platit, este nevoie sa parcurgi niste pasi pentru instalare. Pentru informatii detaliate despre fiecare pas si ce trebuie sa faci, citeste articolul nostru despre instalarea certificatului SSL

Cum se transfera un website OpenCart?

THC.ro ofera serviciul de transfer website gratuit pe serverele noastre. Echipa noastra de suport este prezenta 24 din 7 pentru a te ajuta. Vom avea nevoie insa de datele de autentificare ale contului unde este gazduit site-ul inainte de transfer. In mod normal un transfer este realizat in aproximativ 1h, dar in zilele cu multe cereri perioada de asteptare poate urca pana la 2h.

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza