Gazduire Joomla

Lanseaza Joomla intr-un mediu de gazduire rapid si sigur

  • Instalare Joomla gratuita
  • Actualizari Automate
  • Migrare Joomla gratuita
  • Scaner exploit

incepand de la 3,95 €/luna

Comanda Afla mai multe

Gazduire web optimizata pentru Joomla

Planurile noastre de gazduire sunt create speciale pentru utilizatorii de Joomla

Gazduire Joomla

Joomla este una dintre cele mai populare aplicatii de tip CMS (Content Management System) care, alaturi de Drupal, a inceput sa creasca in popularitate si in Romania, in defavoarea Wordpress.

Venim in intampinearea utilizatorilor de Joomla, fie ei incepatori sau experimentati, cu planuri de gazduire optimizate pentru a rula aceasta aplicatie. In afara de sistemul de cache performant, planurile noastre de gazduire Joomla dispun de mai multe resurse decat planurile de gazduire web clasica.

Comanda

Mai rapid

Ai de 4 ori mai multe resurse pentru pachetele de gazduire Joomla fata de pachetele de gazduire standard.

Gazduire SSD

Iti oferim spatiu mare de stocare si nu contorizam traficul astfel incat sa te poti concentra mai mult asupra website-ului tau.

99.99% Uptime Garantat

Tehnologia pe care o folosim ne permite sa garantam ca site-ul tau va fi functional in 99,99% din timp!

Transfer gratuit

Bine ai venit in echipa profesionistilor! Transferul este din partea casei!

Securizat, nu doar rapid

Monitorizam in permanenta site-ul tau, iar firewall-ul activ se ocupa de atacurile rau intentionate.

Back-up automat

Nu vei pierde niciodata informatii pretioase, pentru ca efectuam backup-uri zilnice.

Cele mai frecvente intrebari despre Joomla

Afla mai multe despre aplicatia ta preferata

Cum se instaleaza Joomla?

Dupa ce ai creat contul tau si ai achitat planul de gazduire, vei primi prin email datele de autentificare. Primul pas consta in autentificarea in cPanel. Cauta si da click pe aplicatia Softaculous Apps Installer. Alege Joomla din lista de aplicatii disponibile si urmeaza pasii pentru a finaliza instalarea.

Care este cel mai bun plugin de cache pentru Joomla?

Joomla are integrat un sistem de cache propriu, dar, pentru a administra mai bine acest sistem, te poti folosi de pluginuri cum ar fi Quick Cache Cleaning, Speed Cache si JotCache. Daca doresti o alternativa la modulul propriu de cache al Joomla, poti instala pluginul kCache Improved.

Joomla versus Wordpress. Ce aplicatie sa aleg?

Wordpress si Joomla sunt cele mai folosite paltforme pentru site-uri de prezentare. Wordpress este foarte atragator datorita usurintei prin care se poate folosi, pe cand Joomla este orientat catre persoanele care au tangente cu aplicatiile web si care doresc un nivel mai mare de personalizare a site-ului.

Cum activez certificatul SSL pentru Joomla?

Planurile nostre de gazduire Joomla vin cu certificat SSL gratuit care se va instala automat, imediat dupa ce contul de gazduire va fi creat. Daca optezi pentru un Certificat SSL platit, este nevoie sa parcurgi niste pasi pentru instalare. Pentru informatii detaliate despre fiecare pas si ce trebuie sa faci, citeste articolul nostru despre instalarea certificatului SSL!

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a transfer site-ul meu Joomla la THC.ro?

THC.ro ofera serviciul de transfer website gratuit pe serverele noastre. Echipa noastra de suport este prezenta 24 din 7 pentru a te ajuta. Vom avea nevoie, insa, de datele de autentificare ale contului unde este gazduit site-ul inainte de transfer. In mod normal, un transfer este realizat in aproximativ 1h, dar in zilele cu multe cereri perioada de asteptare poate urca pana la 2h.

Cum pot activa un magazin online pe Joomla?

Daca doresti ca construiesti un magazin online pe platforma Joomla, ai la dispozitie zeci de extensii Joomla care te ajuta sa faci acest lucru. Cele mai folosite astfel de extensii sunt: VirtueMart, DigiCom, MijoShop si HikaShop.

Autentificare
Domeniul Web
Autentificare in
Login  Anuleaza