Dacă ați încercat vreodată să instalați un plugin de calendar, știți deja că acesta nu este exact același lucru cu un plugin de evenimente complet funcțional sau orice instrument de gestionare a evenimentelor. Calendarele afișează datele evenimentelor, în timp ce pluginurile pentru evenimente WordPress oferă funcții precum ticketing, RSVPs, managementul oaspeților, notificări automate prin e-mail, formulare de rezervare și multe altele.

Acesta este motivul pentru care este atât de important să vă gândiți la ce intenționați să faceți în ceea ce privește calendarul dumneavoastră WordPress.

Aveți nevoie să vindeți bilete pentru evenimente? 

Doriți să afișați informații detaliate precum imagini, hărți, speakers și metode de plată?

Cum rămâne cu stabilirea unor evenimente recurente regulate ca o întâlnire pe care o țineți la fiecare trei luni?

Pentru a realiza unele dintre funcțiile mai avansate ale calendarului, este necesar un plugin pentru evenimente WordPress. Ce este minunat este că aveți multe opțiuni din care să alegeți, iar cele mai bune sunt accesibile, puternice și ușor de utilizat.

Vreți să știții ce plugin ar trebui să alegeți? Consultați lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru evenimente!

Cele mai bune opțiuni de plugin-uri pentru evenimente WordPress din 2020

  1. Events Manager
  2. WP Event Manager
  3. Event Organiser
  4. All-in-One Event Calendar
  5. Event Espresso 4 Decaf
  6. The Events Calendar
  7. My Calendar
  8. EventOn
  9. Calendarize it! for WordPress
  10. Modern Events Calendar
  11. Amelia
  12. Event Calendar WD
  13. Stachethemes Event Calendar
  14. Tickera

1. Event Manager 

Pluginul Event Manager oferă o versiune gratuită excelentă, dar aveți și posibilitatea de a face upgrade la Event Manager Pro. Utilizatorul mediu nu va avea nevoie de versiunea Pro, dar aceasta are câteva caracteristici excelente pentru prețul redus de 75 USD.

De exemplu, versiunea de upgrade vă oferă asistență premium, a custom payment gateway, API, protecție împotriva spamului, cupoane, reduceri, formulare de rezervare personalizabile și suport PayPal.

Așadar, înregistrările sunt posibile cu pluginul Event Manager, dar va trebui să plătiți taxa suplimentară pentru a începe colectarea plăților cu PayPal sau Authorize.net.

Interfața backend este suficient de simplă pentru utilizatorul mediu WordPress și atunci când este afișat pe frontend, calendarul dumneavoastră de evenimente poate fi utilizat pentru vânzarea biletelor, afișarea unui calendar simplu sau afișarea detaliilor evenimentului. Îmi place că pluginul se integrează cu feedul dumneavoastră iCal și cu Google Calendar. Puteți utiliza, de asemenea, unele dintre widget-uri pentru afișarea locațiilor, calendare complete sau evenimente individuale.

În ceea ce privește afișarea evenimentelor dumneavoastră în calendar și fiind cât se poate de detaliat, pluginul Events Manager vă oferă majoritatea funcțiilor de care aveți nevoie fără a plăti bani. De exemplu, Google Maps poate fi încorporat în paginile de evenimente. Există, de asemenea, un instrument pentru crearea atributelor de evenimente personalizate. Asta înseamnă că aproape orice tip de câmp de descriere este posibil, cum ar fi dacă ați dori să creați o zonă pentru codul vestimentar pentru evenimentul dumneavoastră, de exemplu.

Reviews

4,3 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

peste 100.000

Versiunea PHP

5.3 sau mai mare

Caracteristici care fac din Event Manager o alegere excelentă:

  • Pluginul Event Manager oferă gratuit un centru de creare și distribuire al evenimentelor. Motivul principal pentru care veți face upgrade la versiunea plătită este dacă doriți să aveți suport pentru plată.
  • Pluginul permite înregistrarea de evenimente repetate și de mai multe zile, împreună cu gestionarea rezervărilor cu aprobări și respingeri.
  • Puteți conecta BuddyPress la pluginul pentru partajarea evenimentelor în rețeaua de socializare.
  • Înregistrarea evenimentului de o singură zi este simplă, deoarece include orele de început și sfârșit și informațiile de bază ale evenimentului.
  • Există o caracteristică care permite utilizatorilor și oaspeților să își prezinte propriile evenimente, ceea ce este excelent pentru site-urile web, pentru evenimente publice și organizațiile mai mici administrate de mai multe persoane.
  • Pluginul pune un pic de greutate locațiilor, astfel încât puteți adăuga Google Maps și configurați o zonă pentru a vizualiza evenimentele în funcție de locațiile lor.

2. WP Event Manager

WP Event Manager este unul dintre cele mai simple și ușor de gestionat pluginuri, fiind creat pentru gestionarea evenimentelor WordPress. Îl văd funcționând pentru cei care doresc să își păstreze site-urile rapide și să nu ocupe prea mult spațiu sau să înghesuie backend-ul cu prea multe funcții.

Acest plugin ar putea fi considerat un nou copil în spațiul de gestionare a evenimentelor, dar este un plugin popular, cu recenzii grozave și chiar asistență excelentă pentru clienți.

La fel ca în cazul multor dintre plugin-urile de evenimente din această listă, WP Event Manager oferă un plugin de bază gratuit împreună cu opțiunea de a cumpăra suplimente – add-ons – pentru a vă îmbunătăți operațiunea. Deși interfața este elegantă și simplă, lista de funcții a pluginului gratuit este destul de impresionantă.

De exemplu, primiți totul, de la traduceri multilingve până la formulare de redirecționare de la widgeturi până la coduri scurte pentru listări de evenimente care pot fi căutate.

Am observat, de asemenea, că dezvoltatorii WP Event Manager au depus un efort destul de mare în ceea ce privește viteza plugin-ului și experiența utilizatorului – cu funcții frumoase de memorie în cache, elemente responsive, înregistrări de evenimente bazate pe AJAX și multe altele.

În ceea ce privește add-ons-urile premium , există o listă lungă a acestora, dar acestea sunt câteva aspecte importante:

  • Google Maps.
  • WooCommerce Sell Tickets.
  • Registrations.
  • Event Alerts.
  • An Embeddable Event Widget.
  • Contact Organizer.
  • Emails.
  • Sliders.
  • Google Analytics.
  • Event Tags.

Reviews

4,7 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

8,000+

Versiunea PHP

5,4 sau mai mare

Caracteristici care fac din WP Event Manager o alegere excelentă:

Pluginul WP Event Manager oferă o interfață lightweight și o experiență frumoasă utilizatorilor. Are cache integrat, un modul minunat de căutare și un design complet responsive.

Dezvoltatorii au fost foarte receptivi și prietenoși pentru toți clienții, chiar și pentru cei care folosesc varianta gratuită a pluginului.

Nu trebuie să plătiți o taxă lunară sau ceva asemănător pentru un plugin premium. Este configurat astfel încât să începeții cu plugin-ul de bază, apoi poți plăti pentru unele componente suplimentare, dacă este nevoie.

Unele add-ons sunt gratuite, iar cele care nu sunt au însă prețuri accesibile.

Întreaga zonă de calendar este „AJAXified”, deci este una dintre cele mai ușoare experiențe de navigare din frontend.

3. Event Organiser

Event Organiser oferă o soluție adecvată de gestionare a evenimentelor pentru mediul WordPress datorită combinației sale cu tipurile implicite de postări personalizate. În esență, instalați acest plugin, apoi alegeți tipul de postare personalizată potrivită pentru a menține formatul postării WordPress, dar obțineți controlul unor module de evenimente suplimentare.

Prin urmare, are o interfață de utilizator intuitivă, cu caracteristicile de bază necesare și un sprijin excelent pentru evenimente unice și recurente. Veți găsi mai multe premium add-ons pe care le puteți cumpăra împreună cu acest plugin de gestionare a evenimentelor. Una dintre ele se numește Event Organizer Pro și oferă un booking form personalizabil, o zonă de gestiune completă, e-mailuri personalizabile și diverse gateway-uri de plată.

Veți vedea, de asemenea, și alte add-ons-uri care extind funcționalitatea pluginului dumneavoastră gratuit sau organizator de evenimente premium. Unele dintre ele includ:

  • Frontend submissions.
  • Coduri de reducere.
  • Stripe Gateway.
  • iCal Sync.
  • Add-ons gratuite: Posterboard și export CSV.

Prețul pentru fiecare plugin variază, dar pare că cu cât sunt mai avansate și mai pline de funcții, cu atât prețul este mai mare. Unele dintre ele au un cost în jur de 15 dolari, în timp ce altele sunt listate cu prețuri de până la 50 de dolari. Mă bucură frontendul acestui plugin, deoarece oferă o interfață de bază cu colorizare și interactivitate.

De asemenea, aveți mai multe formate din care puteți alege, cum ar fi liste sau configurații de calendar. Afișarea calendarelor și a evenimentelor pe site-ul dumneavoastră web se face cu ajutorul shortcodes și widget-urilor. Așadar, utilizatorul mediu WordPress nu ar trebui să aibă probleme în a le pune în funcțiune.

Reviews

4,7 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

peste 40.000

Versiunea PHP

Nu este disponibilă.

Caracteristici care fac din Event Organiser o alegere excelentă:

  • Pluginul de bază este gratuit și trebuie să plătiți doar 50 USD pentru versiunea premium. Puteți ajunge să plătiți mai mult pentru add-ons suplimentare, dar prețul pare unul rezonabil.
  • Widgeturile și shortcodes sunt destul de versatile, cu widget-uri sau liste de evenimente, calendare și agende. Shortcodes sunt afișate ca liste de evenimente sau calendare complete.
  • Localizarea este un avantaj puternic al pluginului Event Organiser. Zeci de limbi au fost furnizate de mai mulți colaboratori.
  • Asistența oferită dezvoltatorilor este una foarte bună. De exemplu, acțiunile și filtrele de plugin sunt disponibile, împreună cu API și documentație.
  • Pluginul permite evenimente recurente complexe, deci dacă aveți un eveniment care durează trei zile și vă opriți pentru o zi, apoi continuați încă două, acest lucru este complet posibil. Ceva mai comun ar fi un eveniment care are loc la fiecare două luni.
  • Puteți crea și menține locații pentru toate evenimentele. Aceasta include suport pentru Google Maps, astfel încât utilizatorii pot identifica rapid în calendarul dumneavoastră care sunt evenimentele din zona lor.

4. All-in-One Event Calendar

Dacă sunteți în căutarea unui plugin pentru evenimente WordPress care vă poate ajuta să vă gestionați evenimentele, pluginul All-in-One Event Calendar poate face acest lucru. Are un număr decent de funcții right of the box, cu elemente precum evenimente recurente, filtrare și Google Maps încorporate, toate oferite gratuit.

Dacă aveți nevoie de mai multe, puteți alege să vă înscrieți pentru soluția de software găzduită al cărei preț începe de la 14,99 USD / lună, aceasta vă va oferi:

  • Vizualizări extinse
  • Formulare de depunere frontend.
  • Super Widgeturi.
  • Locații.
  • Integrare Twitter.
  • Și altele.

Versiunea gratuită are însă avantajele sale, cu posibilitatea de a importa evenimente de pe Facebook, partajare socială, salvare automată a locației și evenimente recurente. Pluginul se remarcă în domeniul de partajare / importare, deoarece oferă instrumente pentru partajarea și importarea cu ușurință a datelor din Google Calendar, Apple iCal și MS Outlook.

Reviews

4,3 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

100.000

Versiunea PHP

5,4 sau mai mare.

Caracteristici care fac din All-in-One Event Calendar o alegere excelentă:

  • Pluginul oferă un plan gratuit, împreună cu pachete premium lunare, oferindu-vă o gamă mai largă de opțiuni de plată decât majoritatea pluginurilor din această listă.
  • Funcția de plăți recurente are modele de calendar complexe, deci dacă doriți să rulați un eveniment la fiecare trei luni, aceast plugin reprezintă o opțiune.
  • All-in-One Event Calendar oferă suport pentru mai multe calendare externe, cu instrumente de import, export și partajare pentru platforme precum Google Calendar și Apple iCal.
  • Afisajul frontend arata bine si este completat cu informatii. Acest lucru este valabil în special pentru formatul de posterboard.

5. Event Espresso 4 Decaf

Event Expresso este un favorit al mulțimii de ceva timp și dezvoltatorii au ieșit cu cea mai recentă versiune Event Espresso 4 Decaf. Versiunea „Decaf” este complet gratuită și completată cu câteva caracteristici de bază, cum ar fi ticketing și înregistrarea evenimentelor. Mai mult puteți procesa plăți PayPal fără a fi nevoie să faceți upgrade la unul dintre planurile plătite sau să achiziționați un add-on.

E-mailurile de confirmare automată sunt interesante, de asemenea, puteți trimite mementouri de evenimente și să le conectați la lista de înregistrări pentru evenimente. În cele din urmă, o altă parte minunată a pluginului gratuit este suportul pentru aplicații Android și Apple pentru scanarea biletelor și urmărirea celor care vin la evenimentele dumneavoastră.

În ceea ce privește planurile premium, care sunt necesare pentru a putea cumpăra add-ons, acestea încep de la 79,95 USD pe an și ajung până la 299,95 USD pe an. Veți primi peste 60 de funcții și zeci de add-ons în funcție de planul cu care îl alegeți.

Reviews

4,3 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

2.000+

Versiunea PHP

5,4 sau mai mare.

Caracteristici care fac din Event Espresso 4 Decaf o alegere excelentă:

  • Aveți tot felul de opțiuni de plată din care puteți alege.
  • Puteți efectiv procesa plățile prin PayPal Express Checkout fără a cumpăra un add-on. Este gratuit
  • Există, de asemenea, un instrument pentru trimiterea notificărilor automate pe e-mail către abonații dumneavoastră.
  • Aplicațiile Apple și Android pot realiza un proces de verificare a biletelor fără probleme atunci când începe evenimentul.

6. The Events Calendar

Pluginul The Events Calendar este realizat de dezvoltatorii Modern Tribe și are la dispoziție funcții pentru realizarea unui calendar extrem de profesional pe site-ul dumneavoastră web, alături de o zonă de management.

Ideea principală a pluginului The Events Calendar este să fie funcțional și să poată fi utilizat în numai câteva minute. Are un instrument rapid de creare a evenimentelor pentru acele organizații care doresc evenimente listate pe un site web, dar nu au tot timpul în lume. Puteți salva, de asemenea, locații și organizatori pentru mai târziu.

Plugin-ul de bază funcționează fără probleme pentru calendare simple. Are o versiune premium frumoasă pentru 89 de dolari pe an. Nu este cea mai ieftină opțiune din această listă de pluginuri pentru evenimente, dar obțineți acces la mai multe caracteristici excelente, cum ar fi evenimentele recurente, codurile scurte și atributele personalizate ale evenimentelor.

Pe partea de frontend, puteți alege dintr-o mare varietate de machete, de la liste la calendare obișnuite. Calendarele sunt curate și moderne, cu suport pentru hărți și alte informații esențiale despre evenimente. Unul dintre motivele principale pentru care îmi place pluginul The Events Calendar este acela că se integrează cu Eventbrite.

Reviews

4,4 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

800.000+

Versiunea PHP

5,6 sau mai mare.

Caracteristici care fac din The Events Calendar o alegere excelentă:

Principalul plugin de gestionare a evenimentelor este gratuit.

Puteți conecta calendarul la Eventbrite și puteți importa evenimente în Eventbrite sau puteți aduce evenimentele din pagina Eventbrite în calendarul de evenimente al site-ului dumneavoastră.

Unele dintre add-ons și pluginuri sunt mult mai interesante decât pluginul mediu de gestionare a evenimentelor. De exemplu, Modern Tribe are un plugin numit GigPress, unde muzicienii și managerii pot gestiona concertele.

7. My Calendar

Cu pluginul My Calendar, evenimentele dumneavoastră vor fi afișate pe mai multe site-uri web prin intermediul site-ului multisol WordPress sau oricât de multe pagini doriți pe un site web individual. Acesta este un plugin de calendar standard, fără prea multe gestionări de evenimente în spate.

Cu toate acestea, aveți opțiunea de a face upgrade cu unele dintre extensiile premium și plugin-uri gratuite. De exemplu, pluginul My Tickets este gratuit și se integrează cu pluginul My Calendar. Combinația transformă calendarul dumneavoastră într-o operațiune de vânzare a biletelor pentru ca oamenii să cumpere bilete, RSVP, să imprime biletele sau să le ridice într-o locație fizică.

Pluginul My Calendar Pro costă 49 de dolari pe an și transformă pluginul principal într-un adevărat portal de gestionare a evenimentelor. Permite vizitatorilor să își prezinte propriile evenimente, să accepte plăți prin PayPal și Authorize.net și să importe evenimente din mai multe surse.

Pluginul My Calendar regular are o grilă de calendar completă și vizualizare de listă, împreună cu mini calendare și widget-uri mai mici pentru afișaje. Managerul de locații este acolo când aveți locații utilizate frecvent, iar sistemul de notificare prin e-mail vă trimite un mesaj atunci când o dată a fost rezervată sau programată.

Per total, pluginul My Calendar este destul de robust pentru o opțiune gratuită, însă nu l-aș numi complet până când nu faceți upgrade la varianta premium care costă 49 de dolari pe an.

Reviews

4,4 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

49.000+

Versiunea PHP

5,3 sau mai mare.

Caracteristici care fac din my calendar o alegere excelentă:

  • Pluginul vă oferă o experiență de calendar simplă, tăind multe dintre caracteristicile inutile pe care le puteți găsi în pluginurile competiției.
  • Puteți importa evenimente din Google Calendar și iCal.
  • 49 de dolari pe an reprezintă o sumă destul de accesibilă pentru momentul în care doriți să începeți să acceptați RSVP-urile și plățile, împreună cu fronted submissions.
  • Acest plugin oferă permisiuni bogate, acestea fiind excelente pentru organizațiile care doresc să partajeze anumite părți din calendar cu anumite persoane sau diferite părți altor utilizatori.

8. EventOn

EventOn este un plugin de gestionare a evenimentelor WordPress premium. Acest plugin nu are o variantă gratuită, însă este o bijuterie, dacă nu sunteți dispus să vă petreceți timpul folosind un plugin gratuit. În plus, prețul acestui plugin este de 21 dolari.

Plugin-ul de bază EventOn este unul dintre cele mai atrăgătoare calendare de evenimente de pe piață. Schemele colorate, moderne și calendaristice biruiesc aproape toate pluginurile din această listă. Specificități precum orele, locațiile și anulările evenimentelor sunt afișate chiar pe pagina principală a calendarului.

Are de asemenea, un aspect frumos care arată oarecum ca un portofoliu, cu excepția tuturor enunțărilor.

EventOn servește, de asemenea,  ca program decent de gestionare a evenimentelor, folosind instrumente de organizare a evenimentelor, gestionarea locației, o bară de căutare excelentă pentru utilizatorii dumneavoastră și mai multe butoane de partajare socială. Nu este atât de robust în ceea ce privește gestionarea evenimentelor, dar este cu siguranță un plugin care arată bine pentru a vă face evenimentele pe site-ul dumneavoastră.

Reviews

4,4 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

49.000+

Versiunea PHP

Nu este disponibilă.

Caracteristici care fac din EventOn o alegere excelentă:

  • Pentru un calendar de evenimente premium și un suport de calitate, trebuie să plătiți doar 21 dolari pe an.
  • Aspectul vizual al calendarului evenimentelor este pur și simplu uimitor. Cine l-a conceput merită să fie recunoscut, pentru că este cel mai bun design dintre majoritatea calendarelor pe care le-am utilizat.
  • Deși gestionarea evenimentelor este mediocră, afișarea evenimentelor dumneavoastră se face prin împachetarea multor informații, fără a părea prea aglomerată. Puteți seta totul, de la hărți la imagini și butoane de achiziție la butoane de social media.
  • Câmpurile meta personalizate sunt excelente pentru adăugarea a până la 10 bucăți de câmpuri de date despre evenimente personalizate.

9. Calendarize it! pentru WordPress

Un alt plugin premium vândut pe CodeCanyon se numește Calendarize it! pentru WordPress. Încă un plugin care se concentrează mai mult pe crearea unui calendar minunat, dar pentru 30 de dolari și o mulțime de alte add-ons, calendarize it! este puternic precum unul dintre cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress din această nișă.

Pentru început, multe dintre add-ons sunt complet gratuite, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru că veți cheltui câțiva dolari suplimentari după ce ați descărcat deja pluginul original. Unele dintre add-ons includ un modul de contorizare a evenimentelor, instrumentul importator și un acordeon de evenimente viitoare.

Cu toate acestea, există câteva add-ons pe care trebuie să le plătiți, chiar dacă acestea nu costă mult. Singura problemă pe care o am este că add-on-ul de opțiuni de plată este unul dintre suplimentele premium. Așadar, nu veți avea multe funcționalități atunci când vine vorba de acceptarea plăților, decât dacă veți cheltui banii în plus.

Acestea fiind spuse, toate suplimentele premium și gratuite sunt destul de spectaculoase, cu auto-publicare socială, instrumente RSVP, evaluări și recenzii, bilete Eventbrite și chiar un calendar Advent.

Reviews

4,31 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

11.000+

Versiunea PHP

Nu este disponibilă.

Caracteristici care fac calendarize it! pentru WordPress o alegere excelentă:

Veți primi un plugin calendaristic atrăgător din punct de vedere vizual la prețul redus de 30 USD.

Pluginul are mai multe add-ons-uri gratuite pe care le puteți descărca imediat după achiziționarea pluginului principal.

Deși câteva dintre add-ons-urile esențiale necesită plăți suplimentare, am susținut că acesta este una dintre cele mai abundente și mai unice colecții de add-ons-uri pe care le puteți găsi. De la evenimente din comunitate la opțiuni de publicitate și bilete WooCommerce la un calendar de Advent, unicitatea nu reprezintă o problemă.

10. Modern Events Calendar 

Numele plugin-ului Modern Events Calendar spune destul de multe despre el, deoarece aduce o abordare de înaltă calitate, profesionistă și modernă, pe aspectul dumneavoastră standard de gestionare a evenimentelor. Puteți alege dintr-o mare varietate de modele, ceea ce îl face o soluție excelentă pentru branding pe site-ul dumneavoastră web.

De asemenea, este plăcut faptul că Modern Events Calendar oferă un sistem de repetare a evenimentelor, deoarece aceste evenimente recurente sunt întotdeauna mai ușor de gestionat atunci când nu trebuie să vă gândiți la ele de fiecare dată când apar.

Mai mult, acest dezvoltator promite că puteți transfera toate evenimentele dumneavoastră dacă utilizați în prezent un alt plugin de gestionare a evenimentelor WordPress. De exemplu, dacă ați avut un an întreg de evenimente în EventOn și ați decis că nu este pentru dumneavoastră, acest plugin transferă toate aceste evenimente în locul dumneavoastră.

Acest plugin vine cu mai multe skin-uri pentru crearea propriului calendar, împreună cu câteva funcții nemaipomenite, cum ar fi Google Maps, imaginea prezentată și culori personalizate, acest plugin pentru evenimente reprezintă o alegere bună pentru mulți clienți.

Reviews

4,3 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

50.000+

Versiunea PHP

5.6 sau mai mare.

Caracteristici care fac din Modern Events Calendar o alegere excelentă:

  • Transferați toate evenimentele dumneavoastră dintr-un plugin de calendar sau de gestionare a evenimentelor folosite anterior.
  • Există câteva integrări solide gratuite, cum ar fi PayPal și Google Calendar.
  • Pluginul are un sistem de rezervare în care puteți construi formularele pe care le doriți.
  • Crearea de evenimente este flexibilă, cu module de contorizare a evenimentelor, opțiuni de evenimente fără sfârșit, evenimente repetate și multe altele.
  • Modern Events Calander este compatibil cu WooCommerce și Visual Composer.

11. Amelia

Amelia are o interfață de utilizator minimalistă și ușor de utilizat. Acest plugin vă permite să gestionați atât întâlniri, cât și evenimente și acceptă plăți online.

Amelia este folosit de mai mult de 4000 de utilizatori și merită să îl încercați dacă căutați o soluție de rezervare all-in-one, fără add-ons necesare și fără costuri suplimentare.

Reviews

4,4 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

10.000+

Versiunea PHP

5.6 sau mai mare.

Caracteristici care fac din Amelia o alegere excelentă:

  • Gestionarea ușoară a evenimentelor cu shortcodes pentru a plasa calendarul de evenimente pe site-ul dumneavoastră web este disponibilă atât în ​​versiunea gratuită, cât și în cea plătită.
  • Versiunea premium a pluginului permite evenimente recurente și de mai multe zile, împreună cu gestionarea rezervărilor cu aprobări și respingeri.
  • Notificările prin e-mail și SMS sunt disponibile în versiunea gratuită. Mai multe opțiuni de notificare și formate disponibile în versiunea completă, cum ar fi mementouri, urmăriri, felicitări de ziua de naștere și multe altele.
  • Etichetele pentru evenimente sunt disponibile în versiunea premium.
  • Amelia este fully responsive.

12. Event Calendar WD

Event Calendar WD este disponibil atât în versiuni gratuite și cât și premium. Este o alegere solidă pentru cei interesați să partajeze informații despre evenimente și să colecteze RSVP-uri pe un site WordPress. Pluginul vă permite să creați un calendar pe care îl gestionați prin WordPress, cu opțiuni pentru vânzarea biletelor și trimiterea invitațiilor.

Acesta este un plugin de evenimente extrem de flexibil, deoarece vă oferă un control complet asupra aspectului calendarului dumneavoastră și a modului în care clienții dumneavoastră pot interacționa cu acesta. Nu numai asta, dar echipa de suport a Event Calendar WD este disponibilă în mod regulat și are cunoștințe despre produs.

Reviews

4,6 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

20.000+

Versiunea PHP

5.2 sau mai mare.

Caracteristici care fac din Event Calendar WD o alegere excelentă:

  • Pluginul Event Calendar WD oferă un calendar frumos, modern pentru interacțiunea cu clienții.
  • Aveți o flexibilitate extremă în ceea ce privește publicarea și distribuirea calendarelor, cu suport pentru evenimente unice și evenimente recurente, împreună cu asistență pentru evenimente din postări și pagini.
  • Calendarul are mai multe secțiuni pentru a adăuga mai multe informații la evenimente. De exemplu, puteți încorpora elemente precum imagini, gazde, videoclipuri și linkuri către alte pagini.
  • Un widget de calendar este inclus pentru a extinde numărul de locuri în care puteți insera calendarele dumneavoastră.
  • Pluginul se integrează cu Google Maps, astfel încât să puteți ghida utilizatorii către evenimentele fizice.
  • Etichetarea este activată pentru o mai bună organizare a evenimentelor dumneavoastră.
  • Utilizatorilor li se oferă instrumente pentru vizualizarea calendarului în moduri diferite. De exemplu, puteți alege dintre opțiuni precum o vizualizare lunară sau o listă de evenimente.
  • Mai multe extensii sunt oferite pentru lucruri precum bilete de evenimente, gestionare frontend și câmpuri personalizate.

13. Stachethemes Event Calendar 

Pluginul Stachethemes Event Calendar are o listă lungă de caracteristici impresionante pentru lansarea unui calendar de evenimente pe site-ul umneavoastră web. Pentru început, pluginul are un calendar elegant și modern, cu o gamă largă de culori din care să alegeți. Fiecare lună și zi este organizată în format implicit în listă, dar puteți ajusta modul în care utilizatorii dumneavoastră văd calendarul.

Pluginul vine cu un constructor de tip drag and drop pentru a elimina nevoia de a încurca orice cod. De asemenea, puteți încorpora mai multe detalii despre eveniment, cum ar fi imagini, locații și ore. Vizualizarea grilei cutiei este una dintre preferatele noastre, deoarece pare oarecum ca un portofoliu modern.

De asemenea, este bine să știți că pluginul este unul fully responsive astfel că dumneavoastră și clienții dumneavoastră puteți să utilizați smartphone-uri și tablete în timpul programării. Alături de un preț rezonabil pe CodeCanyon și o listă de opțiuni de plată, nu puteți greși cu acest plugin de gestionare a evenimentelor.

Reviews

4,51 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

4.000+

Versiunea PHP

Nu este disponibilă.

Caracteristici care fac din calendarul evenimentelor din stacheteme o alegere excelentă:

  • Pluginul are un cost unic de 49 USD.
  • Trebuie să alegeți dintre diferite moduri de vizualizare a calendarului, în funcție de preferințele pe care le doriți luna completă, lista sau opiniile zilnice.
  • Pagina de eveniment unic este excelentă pentru a fi utilizată ca pagină de destinație pentru evenimente speciale.
  • Pagina care va veni în curând vă permite să vă entuziasmați vizitatorii în legătură cu un eveniment înainte de a lansa pagina calendaristică.
  • Pluginul oferă un constructor de tip drag and drop, astfel încât aproape toată lumea va putea face calendare.
  • Filtrul de evenimente îmbunătățește modul în care oamenii sunt capabili să găsească evenimentele dumneavoastră.
  • Dezvoltatorii mai avansați au acces la API pentru integrări și codări.
  • Pluginul vă permite să trimiteți mementouri automate, astfel încât clienții să știe când să vină la evenimente.
  • Secțiunea de comentarii este excelentă pentru clarificarea întrebărilor despre evenimente.
  • Puteți prezenta informații, cum ar fi programarea evenimentelor, invitați, previziuni și locații și puteți include atașamente la calendarele dumneavoastră.
  • Pluginul oferă un sistem de repetare pentru evenimentele care se petrec în mod regulat.
  • Sunt incluse mai multe instrumente pentru vânzarea biletelor și colectarea plăților. Unul dintre instrumente presupune utilizarea unui cod QR pentru scanarea biletelor pentru evenimente.

14. Tickera

Tickera este încă un plugin gratuit de gestionare a evenimentelor WordPress, cu suport pentru colecțiile plătite și calendarele. Există, de asemenea, o versiune premium dacă doriți să faceți upgrade pentru mai multe caracteristici, care are un preț de 70 USD , acesta achitându-se o singură dată sau pe planul anual începând cu 49 de dolari.

Scopul principal al Tickera este de a vinde bilete și de a le distribui printre cumpărători. Puteți utiliza pluginul ca și calendar de evenimente obișnuite, dar majoritatea funcțiilor se referă la vânzare. De exemplu, pluginul oferă suport pentru cititorii de coduri de bare și coduri QR pe ​​care le puteți aduce pe telefoanele mobile.

Există chiar și o aplicație Chrome care funcționează prin accelerarea procesului de check-in. O colecție mare de gateway-uri de plată sunt disponibile din care puteți alege și puteți chiar conecta sistemul la magazinul dumneavoastră WooCommerce.

Reviews

4,7 din 5 stele (WordPress.org)

Instalări active

8.000+

Versiunea PHP

5.6 sau mai mare.

Caracteristici care fac din Tickera o alegere excelentă:

  • Tickera oferă atât versiuni gratuite, cât și plătite, oferindu-vă o șansă de a testa produsul sau, eventual, vedeți dacă găsiți tot ce aveți nevoie.
  • Există mai multe blocuri pentru construirea calendarelor dumneavoastră, inclusiv opțiuni pentru biletele vândute, istoricul comenzilor și adăugarea la butoanele de coș.
  • Codurile de reducere vin standard cu pluginul WordPress de gestionare a evenimentelor.
  • Puteți adăuga taxe suplimentare de bilet dacă sunteți interesat să câștigați bani în plus sau să acoperiți costuri, cum ar fi gateway-urile de plată.
  • Altă caracteristică vă permite să colectați taxe pentru toate vânzările.
  • Pluginul oferă câteva opțiuni pentru a rula o piață de vânzări de evenimente, similară cu TicketMaster. De exemplu, puteți oferi vânzătorilor opțiuni pentru a face propriile lor formulare de vânzare și bilete.
  • Utilizați constructorul de bilete de tip drag and drop pentru elementele de design.
  • Zeci de gateway-uri de plată sunt acceptate, inclusiv PayPal, Stripe și PayGate.
  • Memento-uri și bilete digitale sunt oferite pentru a aduce oamenii la eveniment și pentru a le verifica rapid.

Nu doar pentru aceste plugin-uri, ci și pentru site-ul dumneavoastră WordPress este important să alegeți o Găzduire WordPress