Ați combinat noul dumneavoastră site WordPress ca o operă de artă. Totul este la locul său: logo-ul, pagina Despre noi, un mic magazin de comerț electronic, un meniu și un blog personalizat. 

Este timpul să trageți declanșatorul, nu? 

Așteptați un minut. Ați uitat una dintre cele mai de bază părți ale unui site web? 

Așa este: Formularul de contact.

Unii dezvoltatori obișnuiesc să-l adauge imediat, deoarece este incredibil cât de ușor este să uitați de această formă de comunicare. Și ar fi păcat să omiteți formularul de contact, deoarece mulți clienți consideră o idee bună aceea de a apela la linia de asistență pentru clienți, în timp ce alții nu au nici o intenție de a-și lua mintea de la muncă pentru a sta pe un modul de chat live.

Acum intră în joc aceste pluginuri pentru formularele de contact WordPress. 

Clienții pot trimite un e-mail rapid fără să piardă prea mult timp, iar site-ul web cu formularul de contact poate livra mesajul în timp util. 

Nu numai asta, dar formularele de contact previn spam-ul și vă permit să extindeți modul în care interacționați cu clienții dumneavoastră (cum ar fi logica condițională, care actualizează formularul în funcție de modul în care utilizatorul răspunde).

Aceste plugin-uri de formulare de contact WordPress vin în mai multe forme, așa că ar fi prudent din partea dumneavoastră să parcurgeți comparația pentru a vedea care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. La urma urmei, unele site-uri web necesită un formular de contact WordPress costisitor și puternic, în timp ce altele au nevoie doar de unul de bază.

Caracteristici ale plugin-urilor pentru formularul de contact WordPress

Un plugin pentru formularul de contact WordPress oferă o mână de câmpuri și instrumente de proiectare minime. Este menit să vă mențină clienții în contact cu dumneavoastră. Pe de altă parte, pluginurile de formular de contact mai avansate acceptă logica condițională, instrumentele de proiectare și opțiunile de trimitere a fișierelor. Aceasta nu este în niciun caz o listă completă, dar iată câteva caracteristici pe care să le aveți în vedere:

Formulare personalizate – Cu mai multe câmpuri, opțiuni și instrumente de marcare.

Constructori vizuali – editorii de tip drag and drop sunt grozavi, dar nu sunt necesari în totalitate.

Logică condițională – Afișează sau ascunde anumite elemente (cum ar fi butoane, câmpuri sau secțiuni de formulare) în funcție de ceea ce utilizatorul selectează pe formular. Acest lucru ajută, de asemenea, la trimiterea clienților în diferite departamente.

Comunicare – Un fel de sistem de comunicare prin e-mail care permite oamenilor potriviți să știe că a sosit un mesaj nou.

Trimiterea fișierului Frontend – Permiteți clienților să încarce idei sub formă de document. Acest lucru este, de asemenea, excelent pentru asistența clienților în care utilizatorul preia o captură de ecran a problemei sale și o trimite.

Responsiveness – veți dori ca formularul să apară pe toate dispozitivele, mari și mici, iar pentru asta trebuie să fie responsive în totalitate.

Protecție împotriva spamului – Formularele sunt create pentru a preveni în primul rând spamul. Însă ar trebui să vă așteptați și la o mai mare protecție de la pluginul formularului de contact WordPress.

Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress în 2020

Dacă vă grăbiți, consultați lista rapidă a formularelor de contact WordPress de mai jos. Pentru recenzii și comparații mai aprofundate, detalii despre prețuri și caracteristicile de top ale fiecărui plugin, continuați dincolo de lista scurtă. 

Notă: Acestea nu sunt listate într-o ordine specială.

  1. Gravity Forms
  2. Ninja Forms
  3. HappyForms
  4. Contact Form 7
  5. HubSpot All-In-One Marketing
  6. weForms
  7. WPForms
  8. Caldera Forms
  9. Jetpack Contact Form
  10. PirateForms
  11. FormCraft
  12. QuForm
  13. Ninja Kick

1. Gravity Forms – începând de la $59 USD pe an

Gravity Forms combină o interfață curată cu instrumente ușor de utilizat, care sunt însă oarecum avansate pentru îmbunătățirea site-urilor web de asistență pentru clienți. Formularele, intrările și logica condițională sunt nelimitate prin Gravity Forms și suportă, de asemenea, facilități precum încărcarea de fișiere și formulare cu mai multe pagini.

Suportul standard Gravity Forms include un sistem complet de ticketing, o pagină de întrebări frecvente, documentație, traduceri de limbi și multe alte resurse. Asistența prioritară este disponibilă numai dacă alegeți cel mai scump plan ($259 USD pe an), astfel încât să vă trimită în fața liniei.

Nu există asistență pentru chat sau telefon în direct, dar așa cum veți vedea cu cele mai multe pluginuri de formular de contact, acestea nu sunt cu adevărat necesare.

Caracteristici care fac din Gravity Forms o alegere excelentă:

  • Documentația abundentă include un ghid de început, informații despre add-ons, funcții populare și documente pentru dezvoltatori.
  • Gravity Forms acceptă o gamă largă de add-ons și integrări externe. Puteți găsi zeci dintre acestea enumerate aici, inclusiv AWeber, Dropbox, Freshbooks, GetResponse, MailChimp, PayPal Pro și Stripe.
  • Prețul este unul excelent pentru toate funcțiile pe care le obțineți.
  • Aveți acces la mai mult de 30 de câmpuri de formulare.
  • Logica condițională este construită right in.
  • Gravity Forms acceptă notificări prin e-mail, încărcări de fișiere și opțiunea de salvare și continuare.
  • Efectuați calcule avansate pe baza trimiterilor utilizatorilor. (Poate fi folosit pentru un site web de finanțe sau imobiliare).
  • Aveți opțiunea de a limita numărul de trimiteri printr-un formular. De asemenea, puteți programa formulare.
  • Gravity Forms permite trimiterea adreselor de conținut ale utilizatorilor, care ar fi publicate pe blogul dumneavoastră WordPress.

2. Ninja Forms – Gratuit (Abonamentele încep de la $99 USD pe an)

Ninja Forms are o versiune gratuită în biblioteca WordPress, dar considerăm că majoritatea companiilor legitime vor lua în considerare calitatea de membru premium. Pluginul de formular  de contact gratuit oferă o interfață de utilizator frumoasă pentru crearea propriilor formulare de contact. Nu există o limitare pentru formularele, câmpurile sau e-mailurile primite și puteți salva formularele pentru mai târziu.

Majoritatea câmpurilor și funcțiilor din versiunea gratuită sunt destul de basic, dar este ușor să configurați formularele și să le faceți să arate frumos pe site-ul dumneavoastră web. Acest plugin este rival cu pluginul Contact Form 7 (prezentat mai jos).

Când vă înscrieți ca și membru, beneficiați de acces la zeci de add-ons, asistență pentru clienți, actualizări, machete, formulare cu mai multe părți, logică condițională, dar și multe altele. În plus, Ninja Forms face o treabă bună în a menține costurile scăzute atunci când decideți să cumpărați un pachet sau un abonament de membru în loc de unul sau două add-ons.

Caracteristici care fac din Ninja Forms o alegere excelentă:

  • Ninja Forms are peste 40 de add-ons, inclusiv unul pentru logica condițională, formulare cu mai multe părți, postare front-end, încărcări de fișiere, machete și stiluri.
  • Puteți conecta formularele la servicii precum MailChimp, Campaign Monitor și AWeber.
  • Colectați plățile direct prin intermediul formularelor dumneavoastră cu ajutorul PayPal Express sau al unuia dintre mulți alți procesatori de plată.
  • Conectați-vă cu Zapier pentru a elimina majoritatea limitărilor în ceea ce privește integrările și automatizarea.
  • Conectați-vă la CRM-ul preferat, cum ar fi SalesForce.
  • Nici prețul nu este rău.

3. HappyForms – Gratuit

HappyForms este unul dintre cele mai noi plugin-uri de formular de contact on the block, dar un lucru care ne place foarte mult în legătură cu el este că este construit complet în personalizatorul WordPress. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să învățați o nouă UI, este ceva cu care probabil că cei mai mulți dintre voi sunt deja familiarizați. Este dezvoltat și întreținut de Theme Foundry, care cunosc foarte bine spațiul WordPress, deoarece proiectează teme de ani buni.

HappyForms este foarte ușor din punct de vedere al codului și performanței. Este 100% gratuit și funcționează excelent pentru cei care au nevoie de ceva rapid și ușor.

Caracteristici care fac HappyForms o alegere excelentă:

  • Este gratuit!
  • Utilizează un constructor de formulare de tip drag and drop pe care probabil îl cunoașteți deja.
  • Mesajele sunt copiate în tabloul de bord admin, împreună cu o notificare utilă. Sau puteți, desigur, să le trimiteți și pe e-mail.
  • Acesta include un singur click și poate preveni spamul Google ReCaptcha.
  • Puteți plasa cu ușurință formulare oriunde în pagini, postări și chiar zone widget cu un cod scurt.

Notă: În partea de jos a formularului există un mic „powered by HappyForms”. Unele companii ar putea prefera să nu aibă acest lucru.

4. Contact Form 7 – Gratuit

Contact Form 7 nu este doar extrem de popular, dar a fost mereu gratuit încă de când îmi amintesc. Această bijuterie minimalistă oferă ceea ce au nevoie majoritatea blogurilor și întreprinderilor mici: un formular de contact de bază care să fie stabil și fiabil. La început, s-ar putea să credeți că cea mai bună parte a Contact Form 7 este că este complet gratuit (fără planuri premium), dar există mai multe pluginuri precum el.

De fapt, este posibil să susțineți că suportul este cea mai bună parte, deoarece acest plugin gratuit include documentație, întrebări frecvente, forum de asistență și un site web complet cu informații. Acest lucru este mai mult decât ceea ce primiți cu unele plugin-uri premium.

În ceea ce privește funcțiile, puteți crea un număr nelimitat de formulare, utiliza mai multe tipuri de câmpuri precum data, adresa URL, e-mailul și textul, incluzând, de asemenea, adresa de e-mail la alegere pentru a primi mesajele de la clienți.

Caracteristici care fac din contact form 7 o alegere excelentă:

  • Nu vă costă nimic.
  • Contact Form 7 arată la fel de elegant și minimal pe cât îl puteți găsi.
  • Aveți asistență pentru mai multe câmpuri unice, cum ar fi un CAPTCHA, trimiterea fișierelor, teste, acceptare, butoane radio, casete de selectare și meniuri derulante.
  • Documentele, întrebările frecvente și linkurile de asistență sunt plasate chiar în tabloului de bord WordPress.
  • Puteți plasa formularul de contact oriunde doriți folosind scurtăturile simple.

5. HubSpot All-In-One Marketing

Pluginul WordPress al HubSpot este mai mult decât un simplul creator de forme tradițional. Acest plugin vă permite să conectați HubSpot CRM cu WordPress, astfel încât să vă puteți organiza și segmenta cu ușurință contactele în liste.

Cu HubSpot, obțineți a lead generation dashboard, lead capture tools, precum și ferestrele pop-up, slide-ins și formulare de intenție de ieșire, un constructor de formulare statice, o bază de date de contact și informații principale pentru primele șapte zile de activitate a site-ului web după lead capture. Toate aceste caracteristici funcționează imediat, right out of the box, fără a fi nevoie de ajutor de dezvoltare.

Caracteristici care fac din HubSpot All-In-One Marketing o alegere excelentă:

  • Este gratuit!
  • Interfață intuitivă de tip drag-and-drop
  • Câmpuri și trimiteri nelimitate
  • Compatibil cu alte pluginuri precum Ninja Forms și Gravity Forms
  • Analize încorporate pentru a analiza cele mai bune pagini
  • Se integrează perfect cu un CRM pentru a gestiona baza de date de contacte
  • Chat live și roboți

6. WeForms – Gratuit (Premium începând de la $39 USD pe an)

weForms este un plugin de formular de contact ceva mai nou pe piață. Este creat de echipa de la WeDevs, care sunt bine cunoscuți pentru celelalte pluginuri precum WP Project Manager Pro, WP User Frontend Pro și WP ERP. Versiunea gratuită include în mod surprinzător câteva funcții, inclusiv posibilitatea de a vedea datele de transmitere a formularului de contact în administratorul WordPress.

Caracteristici care fac din WeForms o alegere excelentă:

  • $39 USD pe an este un preț similar cu al altor plugin-uri de formular de contact premium.
  • Integrări cu MailChimp, AWeber, MailPoet, Constant Contact, Campaign Monitor, Get Response și Convert Kit (unele doar în versiuni premium).
  • weForms are, de asemenea, alte integrări grozave cu Zapier, Trello, Google Sheets și Slack.
  • Înglobați cu ușurință formularul de contact cu un cod scurt.
  • ReCaptcha Google este încorporat pentru a preveni spam-ul.
  • Are un constructor frumos de tip drag and drop AJAX cu previzualizare instantanee în direct. Constructorul lor este probabil unul dintre cele mai rapide!
  • Asistență pentru formulare în mai multe etape, care s-a dovedit a crește conversiile.
  • Redirecționați formularele către o adresă URL.

7. WPForms – Gratuit (Premium începând de la 39 USD pe an)

Pluginul WPForms este oferit ca una dintre soluțiile de contact mai prietenoase pentru începători de pe piață. Acest lucru este cu siguranță valabil datorită editorului de tip drag and drop. Versiunea gratuită este perfectă pentru site-urile mai mici, dar prefer foarte mult abonamentele premium din cauza prețurilor mici și a funcțiilor minunate.

Acestea fiind spuse, editorul vizual de tip „drag and drop” este înainte de timpul său, văzând cum nimic nu pare să meargă rău cu el vreodată, iar utilizatorul mediu nu va fi prea confuz. Clienții primesc, de asemenea, șabloane de formular, instrumente logice condiționale și gestionare a intrărilor.

Caracteristici care fac din WPForms o alegere excelentă:

  • 39 de dolari pe an taxa de pornire este rezonabilă.
  • Puteți integra formularele dumneavoastră cu MailChimp, GetResponse, Campaign Monitor și AWeber.
  • WPForms are, de asemenea, o integrare cu Zapier.
  • Încorporați formularele oriunde.
  • Utilizați instrumentul de formular parțial pentru a detecta mai multe oportunități.
  • Utilizați datele de localizare pentru a afla mai multe despre utilizatorii dumneavoastră
  • Împărțiți formularele lungi în mai multe pagini.
  • Toate formularele sunt complet responsive.
  • Formularele pot folosi logica condițională în funcție de modul în care utilizatorii răspund.
  • Managementul de intrare vă permite să vizualizați toate trimiterile într-o singură zonă.
  • WPForms permite utilizatorilor să trimită fișiere din frontend.

8. Caldera Forms- Gratuit (începând de la 14,99 USD pe lună)

Caldera Forms este încă un favorit pentru cei care caută un formular de contact gratuit. De la 1 august 2019, acesta este acum dezvoltat de Saturday Drive, aceeași echipă care lucrează la Ninja Forms. Pluginul premium nu este ieftin, așa că personal am încercat cel mai mult să văd dacă opțiunea gratuită ar funcționa pentru afacerea mea. Versiunea gratuită de Caldera include un simplu editor de tip drag and drop, împreună cu multe add-ons pentru începători și dezvoltatori web avansați.

Întreaga idee este de a face lucrurile cât mai ușoare posibil, iar o mare parte din acest scop este realizat prin intermediul editorului. Împreună cu Caldera vin câteva tipuri de fields grozave și vă puteți juca cu logica condițională pentru a afișa opțiuni specifice bazate pe modul în care clienții dumneavoastră răspund la formularele dumneavoastră.

Caracteristici care fac din Caldera forms o alegere excelentă:

  • Există o versiune gratuită puternică.
  • Unele dintre tipurile de câmp includ calcule, selecții derulante și butoane radio.
  • Utilizatorii pot încărca propriile fișiere în formular.
  • Utilizatorii își pot trimite propriile postări printr-un formular.
  • Există răspunsuri auto, câmpuri și trimiteri nelimitate.
  • Puteți exporta intrări într-un CSV.
  • Instrumentul anti-spam economisește timpul pe care altfel ar trebui să îl petreceți pentru curățarea spamului.
  • Toate formele Caldera sunt responsive.

9. Jetpack  Contact Form- Gratuit

Dacă ați putea alege un singur plugin WordPress pentru a fi instalat pe site-ul dumneavoastră, Jetpack ar fi probabil chiar în partea de sus a listei. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că include totul, de la anti-spam la suportul de memorie în cache, și instrumente de social media până la Formularul de contact Jetpack. Așadar, dacă ați implementat deja Jetpack, poate merită să consultați elementul formularului de contact.

Butonul Adaugă formular de contact este plasat deasupra fiecărei pagini și zone de creare a posturilor. Acest lucru facilitează introducerea unui formular oriunde doriți.

După ce selectați butonul Formular de contact și proiectați formularul, încheiați un formular de contact profesional, funcțional.

Caracteristici care fac din formularul de contact Jetpack o alegere excelentă:

  • Jetpack este gratuit și mulți utilizatori WordPress îl au deja instalat pe site-urile lor web. Nu mai vorbim de faptul că Jetpack este unul dintre acele plugin-uri care nu vă va face probleme în ceea ce privește viteza site-ului sau conflictele de pluginuri.
  • Butonul cu acces facil, un singur click pe „introducere formular” accelerează procesul.
  • Notificările prin e-mail sunt trimise la o adresă de e-mail la alegere.
  • Ajustați toate setările formularului chiar în postare sau în editorul de pagini. Aceasta include câmpul subiectului, câmpurile formularului, adresa de e-mail și multe altele.
  • Pluginul Jetpack se integrează cu Akismet pentru a șterge spam-ul de la orice trimitere a formularului.
  • Este unul dintre formularele de contact mai basic care nu vă va crea probleme. Pe scurt, ne place cel mai mult pentru firmele și blogurile mai mici care au nevoie doar de cea mai simplă formă de contact.

10. Formular de contact și plugin SMTP pentru WordPress by PirateForms – Gratuit (și începând de la 29 USD pentru premium)

Întrucât numele pluginului implicit este prea lung, îl vom numi PirateForms. Versiunea Pro este vândută prin ThemeIsle dacă sunteți interesat să faceți upgrade la unele dintre următoarele caracteristici:

  • Crearea mai multor forme
  • integrare completă MailChimp
  • Câmpuri customizate
  • Sprijin pentru dezvoltare
  • Asistență pentru clienți și actualizări timp de 12 luni
  • Garanție de returnare de 30 de zile

În ceea ce privește pluginul gratuit, este un constructor de forme de contact simplu, dar ușor de utilizat, cu suport CAPTCHA. Formularele de contact sunt create cu ajutorul unui constructor de bază, apoi plasați formularul finalizat pe site-ul dumneavoastră web folosind un shortcode. În general, versiunea gratuită PirateForms seamănă cu cea a Contact Form 7, dar poate cu o interfață mai bună.

Dacă sunteți interesat de upgrade, prețul începe de la $29 USD pentru varianta premium.

Caracteristici care fac din formularul de contact și din pluginul SMTP pentru WordPress by PirateForms o alegere excelentă:

  • Prețul de pornire de 29 USD (o singură dată) pentru versiunea premium nu poate fi bătut.
  • Există, de asemenea, un plugin gratuit pentru funcționalitatea de bază a formularului de contact, cum ar fi Contact Form 7.
  • Pluginul PirateForms se poate integra cu MailChimp.
  • Este un plugin prietenos pentru dezvoltatori pentru că oferă personalizare, oricât doriți.
  • PirateForms permite mai multe forme și câmpuri personalizate. Versiunea Pro are unele integrări interesante, cum ar fi AWeber și SendInBlue.

11. FormCraft – 39 USD

FormCraft nu dispune de o versiune gratuită sau lite cu care să vă jucați înainte de a-l cumpăra. Cu toate acestea, este un plugin contact form WordPress puternic, cu modele mult mai frumoase decât obțineți în oricare dintre pluginurile despre care am vorbit până acum. Pluginul WordPress FormCraft include șabloane cu modele superbe, împreună cu zeci de add-ons pentru extinderea modului de lucru cu formularele dumneavoastră.

Mai mult, acest plugin de formular de contact WordPress premium include funcții speciale, precum formularele pop-up încorporate și formule de matematică. Puteți colecta plăți prin PayPal Standard sau Stripe, iar integrarea Zapier este sigur că va automatiza unele dintre procesele dumneavoastră.

În general, primiți șabloane și modele mai creative, personalizabile cu ajutorul pluginului FormCraft. Nu vă costă o avere, iar add-ons-urile oferă funcții care ar putea lipsi dintr-un plugin obișnuit.

Caracteristici care fac din FormCraft o alegere excelentă:

  • Taxa de 39 USD este plătită doar o singură dată.
  • Constructorul de tip drag and drop este unul dintre cele mai puternice din această listă.
  • Modelele sunt, de asemenea, destul de incredibile.
  • Numeroase șabloane sunt incluse în pluginul formularului de contact WordPress FormCraft.
  • Unele dintre add-ons-urile gratuite includ Mailster, MailChimp, MailPoet, reCAPTCHA și Campaign Monitor.
  • Unele dintre add-ons-urile premium includ formulare cu mai multe pagini, Stripe, Standard PayPal și asistență pentru site-ul WordPress multisite.
  • FormCraft este unul dintre cele mai bune pluginuri disponibile pentru a obține creativitate cu design-urile dumneavoastră și pentru a crea mai multe brand-uri printr-un formular de contact.

12. QuForm – 29 USD

Multe dintre pluginurile formularului de contact WordPress din această listă sunt făcute doar în scop de contact. Însă QuForm este puțin diferit, deoarece a fost și este creat pentru construirea oricărui tip de formular, în special a celor cu funcții și câmpuri extrem de avansate.

Editorul de tip drag and drop merită prețul de admitere, dar veți primi, de asemenea, tone de opțiuni, 19 tipuri de elemente și un sistem de temă ușor. Am susținut că acest editor de tip drag and drop nu este la fel de bun ca altele pe care le-am văzut, dar este totuși intuitiv. Acestea sunt forme web prietenoase cu mobilul și au un stil extrem de adaptiv. Acesta este motivul pentru care ne place prețul.

Oferă tuturor companiilor o șansă de a vedea cum funcționează stylingul, totuși fără a depăși bugetul.

Caracteristici care fac din QuForm o alegere excelentă:

  • Pluginul QuForm este optimizat pentru performanță, astfel încât să nu încetinească site-ul dumneavoastră.
  • Nu trebuie să scoateți prea mulți bani din buzunar. De fapt, pluginul necesită doar o taxă unică.
  • Pluginul QuForm are nouă validatoare și șase filtre.
  • Instrumentul îmbunătățit de încărcare a fișierelor este excelent pentru asistența clienților și lucrează cu clienții.
  • Utilizați condițiile pentru a vedea automat anumite elemente atunci când un răspuns specific este trimis prin formularul dumneavoastră.
  • ReCAPTCHA vă protejează împotriva spamului.
  • Pluginul formularului de contact WordPress include 19 tipuri de elemente.
  • Câteva teme de formă sunt incluse cu pluginul.

13. Ninja Kick – 19 USD

Aș dori să compar pluginul Ninja Kick cu pluginul FormCraft despre care am vorbit mai sus. Ambele au design-uri solide de forme, extinzându-se dincolo de formatele tradiționale „plate” și, în schimb, merg pe o aromă suplimentară. Veți observa, de asemenea, că un formular de contact poate fi plasat într-o zonă diferită, cum ar fi un slide-in din partea stângă a ecranului.

Ninja Kick oferă o personalizare bogată și setări flexibile. De exemplu, puteți configura cu ușurință animații, stiluri de etichete, scheme de culori, dar și multe altele. Trei teme sunt ambalate cu pluginul Ninja Kick. Acesta nu este la fel de mult cum am văzut în cazul altor pluginuri, dar temele arată foarte bine.

În ceea ce privește interfața generală, Ninja Kick este destul de basic și ușor de înțeles. Nu pare să intre în conflict cu alte plugin-uri sau teme și trebuie să mergem cu un plugin de formular de contact extrem de ușor.

Caracteristici care fac din Ninja Kick o alegere excelentă:

  • Șabloanele și desenele generale sunt cu mult mai unice decât ceea ce veți găsi cu alte pluginuri.
  • Taxa unică de 19 dolari vă acoperă pentru un an de asistență. Puteți opta pentru o mică plată suplimentară dacă aveți nevoie de asistență mai lungă.
  • Opțiunile de personalizare au un aspect puternic.
  • Alegeți animații și diapozitive pentru a atrage atenția clienților și a face ca oamenii să vă contacteze.
  • Pluginul Ninja Kick se poate integra efectiv cu Contact Form 7. Acest lucru reunește mai multe caracteristici pentru o experiență de personalizare mai puternică. Practic, vă permite să stilizați codurile scurte de Contact Form 7 într-o manieră mai avansată.
  • Toate formularele pe care le creați sunt responsive pentru vizualizarea pe dispozitivele mobile.
  • Pluginul acceptă localizarea mai multor limbi precum franceza, engleza, germana, italiana și spaniola.
  • Un instrument de testare uman este inclus pentru a preveni ca o cantitate mare de spam să treacă prin formularul de contact WordPress.
  • Puteți utiliza modul de testare pentru a vă dezvolta formularele de contact WordPress fără ca publicul să vadă aceste acțiuni.

Pentru siguranța site-ului dumneavoastră wordpress ar trebui să alegeți o firmă de hosting care acordă găzduire wordpress.