În spatele oricărui site de succes stă un furnizor de găzduire web puternic. De la această regulă nu fac deloc excepție site-urile WordPress. 

Dacă îți dorești un site puternic și rapid, bine securizat și care să nu dea bătăi de cap echipei tale, cel mai bun hosting pentru WordPress este un plan dedicat. Te vei întreba probabil de ce ai nevoie de un serviciu de găzduire web special pentru site-ul tău WordPress și ce anume trebuie să-ți ofere acesta. Primim în mod frecvent aceste întrebări de la clienții noștri, iar răspunsurile sunt mereu aceleași, indiferent de tipul de site WordPress. De aceea, în acest articol ne-am propus să explicăm pe larg ce înseamnă un plan special de găzduire web pentru WordPress și care sunt avantajele acestuia.

Ce este un plan de găzduire web pentru WordPress?

În majoritatea cazurilor, cea mai bună soluție pentru orice site WordPress este un plan de găzduire web special. Acesta oferă performanțe deosebite datorită faptului că este configurat pentru a fi extrem de compatibil cu WordPress. În plus, deține și o serie de funcții de gestionare a WordPress, care face mai ușoară întreținerea site-urilor de către proprietarii acestora, fără a mai fi nevoie de alocarea de resurse suplimentare.  Deși furnizorii de găzduire web pot oferi funcții diferite, vom vorbi în continuare despre principalele beneficiile ale hostingului web WordPress. Iată care sunt acestea:

Pentru a înțelege mai bine avantajele oferite de serviciile de web hosting pentru WordPress, să le analizăm în detaliu pe fiecare dintre cele enumerate mai sus.

Care sunt principalele avantajele ale unui hosting web pentru WordPress?

Performanța

Fiecare software are propriile cerințe de sistem care determină cât de eficient poate funcționa. Având în vedere acest lucru, și WordPress, ca software, are cerințele sale de sistem ideale. Un plan de găzduire web pentru WordPress asigură o configurație hardware, firmware și software extrem de compatibilă, astfel încât site-urile WordPress să funcționeze eficient.

Având un sistem compatibil, te asiguri că nu te vei confrunta cu probleme de performanță sau de blocare a sistemului. Dacă sistemul nu funcționează corect, site-ul găzduit poate să se prăbușească sau să fie indisponibil temporar, ceea ce va avea implicații grave asupra autorității site-ului și a experienței vizitatorului.

Află Cum să optimizezi viteza de încărcare a site-ului în 2020!

WordPress este preinstalat

Dezvoltatorii care preiau în mod regulat proiecte WordPress iubesc această caracteristică. Cu WordPress preinstalat, nu trebuie să pierzi timp și efort, descărcând și instalând CMS pe server. Doar cumperi planul și începi să dezvolți site-ul. Astfel, economisești mult timp și nu trebuie să îți faci griji pentru problemele legate de compatibilitate.

Actualizări WordPress automate 

Un alt beneficiu important al unui plan de găzduire web pentru WordPress este actualizarea automată a WordPress. Fiecare actualizare lansată vine cu o mulțime de îmbunătățiri și remedieri de erori. Dacă găzduirea ta web WordPress nu este actualizată, nu numai că vei pierde aceste îmbunătățiri esențiale și corecții de erori, dar, de asemenea, vei deveni mai vulnerabil la amenințările externe de securitate. Funcția de actualizare automată a hostingului WordPress te asigură că vei fi mereu în siguranță.  

Sisteme de caching

Compania noastră pune la dispoziția clienților WordPress Litespeed cache, împreună cu pluginul LSCache. LiteSpeed ​​Cache pentru WordPress (LSCWP) este un plugin de accelerare a site-ului all-in-one, care include un cache exclusiv la nivel de server și o colecție de funcții de optimizare. Acesta reduce dramatic timpul de încărcare a paginii și permite folosirea celor mai bune metode de optimizare pentru a obține o viteză redicată de încărcare a site-ului și o experiență de utilizare excepțională pentru vizitatori.

Citește mai multe despre Ce este LiteSpeed Web Server și de ce ar trebui să îl folosești.

Securitate excelentă și Backup automat zilnic

Pachetele noastre de găzduire WordPress oferă opțiunea de a include instrumente de securitate și siguranță pentru site-uri web premium. Toate planurile noastre includ certificat SSL gratuit, protecție împotriva atacurilor DDoS și filtru antispam. 

De asemenea, cu un pachet de găzduire WordPress, datele tale vor fi mereu în sigurantă, deoarece efectuăm automat backup-uri zilnice.

Plugin Jetpack preinstalat

Pluginurile constituie o bază foarte importantă pentru dezvoltarea WordPress. Orice sarcină sau funcționalitate poate fi posibilă cu ajutorul pluginurilor. Planurile noastre de găzduire WordPress integrează anumite plugin-uri esențiale, cum ar fi pluginul Jetpack . Acest plugin poate fi utilizat pentru o varietate de funcții, inclusiv furnizarea de teme WordPress, încărcare lentă, servicii de marketing, instrumente automate de social media și SEO, integrări de plată gateway și securitate de înaltă performanță pentru site-ul tău.

Servicii de gestionare a site-ului

Un alt avantaj foarte important este includerea serviciilor de gestionare. Ce înseamnă acest lucru? Echipa de găzduire web pentru WordPress are grijă să se ocupe de toate sarcinile de întreținere a site-ului tău. Fără acest serviciu, în calitate de proprietar, ești responsabil pentru întreaga întreținere a site-ului tău WordPress, care necesită anumite resurse. Serviciile de gestionare includ o serie de activități precum scalarea resurselor de găzduire, cum ar fi CPU, RAM și spațiu de stocare. Pe măsură ce site-ul tău web crește, vei avea nevoie de mai multe resurse de găzduire pentru a face față traficului primit. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință de către echipa furnizorului de hosting web, fără să îți mai faci griji în această privință. 

O altă situație în care poți avea nevoie de de servicii de gestionare este optimizarea bazei de date WordPress.  Baza de date WordPress deține toate informațiile importante ale site-ului tău, cum ar fi: pagini, postări, formulare, cookie-uri, setări de plugin, setări de temă etc. Pe măsură ce site-ul tău crește, această bază de date devine voluminoasă. Bazele de date WordPress voluminoase sunt de obicei lente și trebuie optimizate, astfel încât acestea să nu afecteze viteza generală a site-ului . Echipa de găzduire se poate ocupa și de acest lucru, fără a fi necesară intervenția ta.

Așa cum am văzut, planurile de găzduire web pentru WordPress aduc o mulțime de avantaje și, de aceea, ar trebui luate în considerare pentru toate site-urile WordPress, indiferent de dimensiune. 

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la beneficiile serviciilor de găzduire web pentru WordPress, scrie-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. 

Află mai multe despre planurile noastre de hosting web pentru WordPress sau contactează-ne direct aici.