Dacă ești blogger, marketer sau, pur și simplu, ai auzit de marketing afiliat ori afiliere și vrei să știi mai multe despre cum sa faci bani pe net, acest articol îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie. Primul lucru la care trebuie să te gândești este: Ce produse sau servicii aș putea promova cel mai bine?

Mulți oameni câștigă bani pe net lunar din comisioane pentru promovarea și vânzarea de produse sau servicii. Acest lucru inseamna, de fapt, marketing afiliat. În ultimul timp, tot mai multe companii implementează programe de afiliere. Dacă ai un blog sau un site în care oferi sfaturi despre cum să îți construiești un site sau cum să alegi furnizorul de web hosting, un program de afiliere pentru servicii de găzduire web poate fi o oportunitate avantajoasă de a face bani pe net.

Te intrebi cum sa faci bani pe internet cu costuri minime sau aproape nule? Raspunsul il gasesti mai jos. Trebuie doar sa fii consecvent si sa ai incredere ca se poate.

Citind acest articol, vei afla cum sa faci bani pe net din programe de afiliere:

Ce este marketing afiliat si cum sa faci bani online cu el?

Marketingul afiliat este una dintre cele mai simple metode de marketing, în care promovezi orice produs digital sau fizic și obtii un comision din valoarea fiecărui produs vândut.

Este foarte avantajos, deoarece nu trebuie să ai tu un produs pe care îl vinzi, scapi de stocuri, de livrări, de retururi. Deși inițial poate părea complicat, nu este deloc așa. Tot ce trebuie să faci este să convingi clientul să cumpere acel produs sau serviciu. Iată mai jos cum funcționează procesul de afiliere și generare de venituri, sau cum faci bani pe net simplu.

Cum funcționează marketingul afiliat?

Procesul de afiliere implică câțiva pași destul de simpli, prin care poti sa faci bani pe net:

  • Te înscrii într-un program de afiliere,
  • Alegi produsele/serviciile pe care vrei să le promovezi,
  • Pentru fiecare produs/serviciu primești un link afiliat, un URL unic ce conține codul tău de afiliat,
  • Recomanzi produsul sau serviciu respectiv audienței tale (cititori, urmăritori), folosind linkul de afiliat,
  • Audiența ta cumpără produsul/serviciu folosind linkul tău de afiliat,
  • Primești un comision pentru vânzările făcute folosind linkul tău de afiliat.

Cum alegi un program de afiliere?

Există multe programe de afiliere cu comision avantajos, dar trebuie să te gândești că nu poți promova orice produs, ci doar pe acelea de care audiența ta ar putea fi interesată. Fă inițial o cercetare în care să iei în considerare următoarele aspecte:

# 1. Ești convins de calitatea produsului/serviciului respectiv

Deși există atât de multe produse și servicii disponibile pe internet, trebuie să fii convins de calitatea și eficacitatea acestora, înainte de a le promova. Testează produsul. Nu recomanda produse pe care tu nu le-ai folosi niciodată. Acest lucru ți-ar putea afecta credibilitatea și dăunează afacerii tale pe termen lung.

# 2. Folosește produsul/serviciul respectiv

O idee bună este să promovezi produsul sau serviciul doar după ce l-ai folosit chiar tu. Sau cel puțin un prieten l-a folosit și a fost foarte mulțumit. Doar astfel poți descoperi atât avantajele, cât și dezavantajele produsului și poți crea recenzii sau studii de caz credibile. Ține cont de faptul că oamenii dau click pe linkul de afiliat în momentul în care au încredere în conținutul publicat de tine. 

Te invit să încerci oricare dintre serviciile noastre de găzduire web. Garantăm returnarea banilor dacă nu ești mulțumit.

# 3. Este o marcă de încredere

Îți recomandăm să te înscrii într-un program de afiliere al unei companii de încredere. Oamenii tind să cumpere de la companii cunoscute, cu produse de calitate. Acest lucru se traduce printr-o rată mai mică de restituire și mai multe comisioane încasate pentru tine.

În cazul unei companii de găzduire web, cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considere sunt: uptime garantat de 99.9%, conectivitate de mare viteză, asistență premium non-stop, propriul data center, garanția returnării banilor.

# 4. Optează pentru programe de afiliere permanente

Unii bloggeri de succes câștigă sume mari de bani pe net într-o perioadă scurtă de timp din programe de lansare de produse. Dar pentru asta trebuie să muncească foarte mult. 

În loc să aloci mult timp și efort lansărilor de produse, poți promova programe de afiliere permanente, din care să câștigi bani pe net o lungă perioadă de timp. Astfel, nu trebuie mereu sa cauti cum faci bani pe net si sa actualizezi informatii.

De ce să alegi un program de afiliere pentru servicii de găzduire web?

Dacă oferi audienței tale informații și sfaturi despre cum să îți începi o afacere online, cum să îți construiești sau să-ți optimizezi site-ul sau magazinul online, atunci promovarea serviciilor de găzduire web îți poate aduce venituri considerabile. Iată câteva motive pentru care afirm acest lucru:

  • un program de afiliere pentru servicii de găzduire web oferă comisioane mai mari decât orice altă industrie,
  • serviciile de hosting web au o mare cerere pe piață, orice site, magazin online, aplicație web sau bază de date are nevoie de găzduire web,
  • companiile mari și serioase oferă o mare varietate de planuri de găzduire web pentru a satisface nevoile oricărei companii, 
  • serviciile de hosting de calitate sunt ușor de promovat,
  • un astfel de program de afiliere îți pune la dispoziție statistici și rapoarte pentru monitorizarea atentă a comisioanelor tale.

Alege cel mai avantajos program de afiliere pentru servicii de găzduire web

Daca inca nu ai gasit raspunsul la intrebarea cum sa faci bani pe internet, noi te ajutam! THC.ro a lansat un program de afiliere propriu, extrem de profitabil, în care primești comision pentru toate plătile efectuate de utilizatorii trimiși de tine. Acest program de afiliere este împărțit pe mai multe niveluri și aduce profit atât pentru achiziții, cât și pentru reînnoiri de pachete efectuate de către clienții pe care i-ai introdus serviciilor noastre. Poti castiga bani online gratis, fara costuri din partea ta.

Mai mult, pe măsură ce numărul vânzărilor tale crește, se mărește și valoarea comisionului pe care îl primești, astfel:

  • 10% comision pentru primele 5 recomandări,
  • 15% comision pentru 6-10 recomandări,
  • 20% comision pentru 11-20 recomandări,
  • 25% comision pentru peste 21 recomandări.

Cele mai importante avantaje de care te vei bucura participând la programul nostru de afiliere sunt:

  • Înregistrare instantă în program

Nu sunt necesare verificări adiționale sau documente atunci când te înregistrezi.

  • Este 100% Gratuit

Nu există niciun fel de taxe sau costuri ascunse atunci când te înregistrezi în programul nostru de afiliere.

  • Plăți lunare

La începutul fiecare luni vom transfera câștigurile în contul tău de Paypal.

  • Fără target-uri

Nu impunem nici un fel de target de vânzări pentru a-ți menține contul activ.

  • Fără limită la câștiguri

Când vine vorba despre cât poți câstiga ca afiliat, nu există nicio limită.

  • Statistici în timp real

Statisticile vânzărilor și câstigurile din comisioane sunt actualizate zilnic, fără niciun fel de întârzieri.

  • Durata de 365 de zile a cookie-ului

Vei primi comision pentru vânzările generate până la un an de când clientul a vizitat prima oară website-ul.

  • Panou de control pentru afiliați

Panoul nostru de control are o interfață simplă, permițându-ți să te concentrezi mai mult asupra promovării.

  • Raport detaliat

Poți monitoriza cu usurință eficiența campaniei tale cu ajutorul instrumentelor de raportare.

  • Materiale de marketing

Îți punem la dispoziție bannere și materiale de promovare gratuite.

Înregistrează-te în programul de afiliere THC acum!

Cum să promovezi servicii de găzduire web?

1. Scrie o postare pe blog 

Blogging-ul este cea mai utilizată metodă de promovare a serviciilor de găzduire web. Există mai multe tehnici pentru a face acest lucru, inclusiv:

  • Descrie compania de găzduire web și ce oferă, listând toate caracteristice pachetelor sale.
  • Scrie un articol în care compari fie serviciile a două sau mai multe companii, recomandând doar serviciile uneia dintre ele, fie două planuri de web hosting ale aceleiași companii.
  • Scrie o recenzie negativă. Nu trebuie doar să recomanzi o companie de găzduire web. Explică care sunt motivele pentru care ai ales să schimbi furnizorul de găzduire web.
  • Dă exemple de companii cunoscute sau celebrități care folosesc serviciile de găzduire web pe care vrei să le promovezi. Astfel vei fi mai convingător și mai credibil.

Poți afla cum să crești numărul de vizitatori pe site-ul tău pentru a genera mai multe vânzări din acest articol: Cum poţi creşte traficul site-ului tău prin SEO şi content marketing? 10 tehnici aplicabile imediat

2. Creează un eBook.

De exemplu, dacă scrii un eBook pentru începători despre cum poți crea un site WordPress, poți vorbi la capitolul despre hosting și despre planul de găzduire WordPress. Astfel, poti castiga bani online gratis, fara a avea costuri mari.

3. Folosește rețelele social media

Cum sa faci bani online prin retelele de tip social media? Promovarea linkurilor de afiliere pentru servicii de găzduire web pe platforme de socializare, precum Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest și Instagram, este foarte populară astăzi.

Această metodă este foarte benefică și pentru site-ului tău, dar Facebook și LinkedIn permit, de asemenea, crearea de pagini speciale pentru comercializarea de produse. În plus, poți crea campanii plătite pentru a crește numărul celor care vizualizează postările tale. Astfel poti castiga rapid bani pe net.

4. Trimite newsletter abonaților tăi

Dacă ai un site sau un blog, știi cât este de important să strângi datele de contact ale audienței tale pentru a putea să comunici cu aceasta mai ușor și în orice moment îți dorești. Trimite newsletter abonaților tăi cu oferte la produsele/serviciile pe care le promovezi în care să incluzi linkurile afiliate. De asemenea, anuntă-ți abonații de fiecare dată când postezi un articol nou pe blog sau când desfășori o nouă campanie de promovare.

5. Utilizează bannere publicitare

Pe lângă vânzarea prin articole de blog, newslettere, postări pe Facebook sau alte rețele de socializare, bannerul publicitar este o resursă bună de care trebuie să profiți. Compania noastră îți pune la dispoziție numeroase bannere și materiale de promovare gratuite, de pe urma carora poti castiga bani pe net.

6. Postează articole pe alte bloguri

Cel mai rapid mod de a crea un site cu autoritate pe internet este să construiești relații cu alte site-uri populare din domeniului tău. Dacă ți se oferă oportunitatea de a posta guest posturi pe un site de renume, dă-ți interesul să creezi cel mai bun articol pe care l-ai putea scrie. Include în acest articol linkurile de afiliat ale serviciilor pe care vrei să le promovezi.

Pe lângă acestea, există și alte modalități eficiente de a vinde servicii prin programe de afiliere. Îți va fi destul de simplu să găsești cel mai bun program de afiliere dacă urmezi recomandările noastre despre marketingul afiliat pas cu pas. Dupa un timp, cand ti-ai pus la punct programele de afiliere, poti castiga bani online, gratis.

Dacă pana acum te intrebai cum sa faci bani pe net folosing marketing afiliat, acum ai aflat ca nu este atat de greuu. Alege să promovezi serviciile noastre de găzduire web si urmează sfaturile de mai sus pentru a genera sume considerabile din marketing afiliat. Cum sa faci bani online? Acum ai raspunsul!

Află mai multe sau înregistrează-te gratuit chiar acum în programul nostru de afiliere pentru servicii de găzduire web.