Pentru persoanele care au mai multe proiecte în mediul online este o bucurie să lansezi un nou proiect. Cel mai satisfăcător pas este, fără doar și poate, cel în care îți rezervi un nume al domeniului și plătești un pachet de găzduire web potrivit pentru viitorul proiect online. Cei care sunt puși pentru prima dată într-o astfel de situația sunt puțin mai timizi și tratează fiecare pas cu grijă și este normal să fie așa.

Dacă îți dorești cu adevărat ca proiectul online la care lucrezi să fie de real succes, ar trebui înainte să te apuci efectiv de lucru să-ți faci un plan pe termen lung. Nu lua în calcul doar design-ul website-ului sau informațiile pe care le postezi pe acesta, cu toate că sunt două aspecte extrem de importante. Ține cont și de detaliile tehnice care-ți pot influența experiența online.

Cel mai bun hosting – gazduire web 2020

Trebuie să achiziționezi un pachet de găzduire web care să-ți ofere toate condițiile de care ai nevoie. De asemenea, pentru a-ți fi mai ușor, este recomandat să cumperi atât domeniul, cât și hostingul, de la același provider. Acest lucru te va scuti de mai multe neplăceri pe termen lung, plus că-ți va fi mult mai ușor să prelungești domeniul și hosting-ul în fiecare an.

Ține cont că nu toate website-urile sunt la fel, toate au nevoie de o atenție aparte, mai ales dacă vorbim despre un magazin online. În acest caz ai nevoie de un spațiu de stocare mai mare, dar și de o viteză de încărcare mai bună, mai multe e-mail-uri personalizate sau subdomenii.

Alege un provider care oferă servicii de găzduire de calitate

Mediul online poate aduce o mulțime de beneficii asupra afacerii tale, de aceea trebuie să faci o investiție pe termen lung atunci când îți construiești website-ul. Alege un pachet de hosting care îți oferă tot ce ai nevoie și nu uita că asistența tehnică te poate scăpa de o mulțime de situații neplăcute. 

La fel ca în cazul oricărei colaborări profesionale, îți dorești să întâlnești echipe de oameni prietenoși, deschiși spre comunicare și pricepuți în ceea ce fac. Dacă website-ul tău nu este disponibil pentru o lungă perioadă este posibil să pierzi o mulțime de clienți, iar tu nu-ți dorești acest lucru.

Încearcă să faci un research și să te interesezi îndeaproape de ofertele providerilor cunoscuți, dar și să ceri mai multe sfaturi din partea clienților mai vechi. Aceștia sunt cei mai în măsură să-ți răspundă la întrebări. De exemplu, analizează site-ul THC.ro și citește articolele de pe blogul lor, încearcă să-ți conturezi o idee despre echipă și despre obiectivele acestui provider, toate aceste lucru înainte de a comanda un pachet de găzduire.

Nu doar prețul este aspectul care ar trebui să te intereseze. Vei avea nevoie de acces la panoul de control, de mai multe adrese de e-mail personalizate sau subdomenii. Pachetul pe care l-ai ales îți oferă toate aceste beneficii sau va trebui să-l schimbi curând?

Soluții de găzduire oferite de THC.ro

Pentru că am vorbit de provideri serioși este imposibil să nu pomenim de THC.ro. Acest proiect își propune să ofere soluții de găzduire potrivite pentru orice tip de proiect online. Este deja cunoscut faptul că un site de prezentare este mai puțin pretențios față de un magazin online.

Fiecare tip de website are nevoie de un spațiu de stocare diferit, dar și alți factori diferențiatori precum CPU sau RAM. De asemenea, unele pachete de găzduire pot veni la pachet de un domeniul gratuit sau chiar un certificat SSL.

Iată care sunt cele 5 pachete oferite de THC.ro:

Găzduire web – de la 0.95 euro pe lună

Această variantă este potrivită pentru website-urile mici care nu-și propun să primească un trafic impresionant. Este preferată, de cele mai multe ori, de persoanele care își deschid pentru prima dată un blog sau un site de prezentare dintr-o nișă nu foarte populară.

Prețul este cu mult mai mic decât cel oferit de alți provideri, iar soluția este una rapidă și de încredere. Mai mult decât atât, clienții care optează pentru un astfel de pachet primesc și un certificat SSL cadou. Gazduire web – pachete si resurse dedicate

Este important de menționat faptul că stocarea este de tip SSD, deci viteza de încărcare a site-ului nu ar trebui să reprezinte o problemă.

Găzduire reseller – de la 3,95 euro pe lună

Lucrurile devin mai serioase în cazul acestui pachet de găzduire. Poți avea acces la panoul de control prin cPanel sau WHM, primești un certificat SSL gratuit și este potrivit pentru un site care să reprezinte un business la început de drum.

La fel ca în cazul oricărui alt pachet de găzduire oferit de THC.ro vei beneficia de asistență tehnică 24/24h, 7 zile pe săptămână. În funcție de afacerea ta poți alege un plan care să-ți ofere un număr nelimitat de conturi, un website builder și trafic necontorizat precum planul Corporate.

Găzduire WordPress – de la 3,49 euro pe lună

WordPress este un CMS potrivit pentru o mulțime de proiecte online, dar mai ales pentru blogurile care își actualizează conținutul în mod frecvent.

Ai mai multe planuri de găzduire, alege-l pe cel care corespunde cu ideea ta asupra viitorului proiect online!

Găzduire VPS – de la 12,49 euro pe lună

Atunci când proiectul tău online este unul mai complex, nevoile acestuia devin mai speciale. În aceste cazuri, un server virtual este alegerea potrivită care îți poate ține magazinul online în picioare indiferent de traficul pe care-l ai zilnic.

Pe acest server virtual poți găzdui mai multe proiecte online, deci este soluția ideală dacă deții mai multe website-uri pe care dorești să le gestionezi corespunzător.

Server dedicat – de la 53,95 euro pe lună

Aici lucrurile devin cât se poate de serioase. Este ca și cum ai cumpăra website-ului tău propria locuință. Nu este nevoie să împarți serverul cu nimeni altcineva, iar tu te bucuri de toate resursele acestuia.

Acest pachet de găzduire web este potrivit pentru proiectele mari, magazinele online și paginile vizitate de un trafic impunător.