Cu cât sunt mai multe oferte în mediul online, cu atât alegerile devin mai grele de făcut. La fel se întâmplă și în cazul pachetelor de hosting de care avem nevoie atunci când construim un website.

Dacă deja ți-ai ales domeniul și abia aștepți să pui în practică toate ideile pe care le aveai cu privire la website-ul care să-ți reprezinte afacerea, nu uita că pachetul de găzduire trebuie să te mulțumească din toate punctele de vedere. Pentru a fi pregătit să primească un trafic pe măsura așteptărilor, site-ul tău are nevoie de suficient spațiu de stocare, dar și de o viteză de încărcare mare.

Utilizatorii își doresc să găsească un website din domeniul tău de activitate de pe care să-și culeagă informațiile într-un timp scurt. Întreaga ta concepție cu privire la website-ul care urmează să-ți reprezinte business-ul ar trebui să se focalizeze în jurul acestei idei. Trebuie să livrezi cât mai mult conținut de calitate, atât prin materialele media, cât și prin textul urcat pe site.

Afla si 9 factori importanți în alegerea planului de găzduire web pentru magazinul tău online

Pachetul de hosting pe care-l alegi încă de la început de drum trebuie să fie unul de calitate și să-ți îndeplinească cerințele. Fie că urmează să-ți construiești un magazin online complex, fie că vorbim despre un simplu site de prezentare sau un blog pe care să-ți împărtășești părerile, THC.ro îți poate oferi pachetul de găzduire potrivit pentru pagina ta.

Întrebări frecvente despre hosting

Sunt mai multe aspecte prin care se diferențiază serviciile oferite de diverși provideri de hosting, iar tu trebuie să alegi oferta care te avantajează cel mai mult. Nu doar prețul este important în acest punct, ci și datele tehnice de care te vei folosi în următoarea perioadă.

Î: Voi avea acces la panoul de control?

R: Ai nevoie de acces la panoul de control pentru a-ți gestiona eficient adresele de e-mail personalizate sau pentru a construi noi subdomenii. Cele mai întâlnite panouri sunt cele de tip Plesk sau cPanel, ambele vin cu diferite avantaje.

Î: Pot găzdui mai multe domenii pe un server?

R: Dacă ai mai multe afaceri sau îți desfășori activitatea exclusiv în mediul online este posibil să ai nevoie de un server care să-ți găzduiască toate proiectele online pe care le conduci. Este destul de dificil să te împarți între mai mulți provideri și să gestionezi toate domeniile și pachete de hosting dacă nu sunt toate în același loc.

Î: Pot adăuga mai multe adrese de e-mail?

R: Dacă ai o echipă completă în spatele unui proiect online ai nevoie de mai multe e-mail-uri personalizate, iar pachetul de hosting pe care l-ai ales trebuie să-ți permită acest lucru. De asemenea, pentru a gestiona aceste adrese trebuie să ai acces la panoul de control.

THC.ro răspunde afirmativ la toate întrebările enumerate în rândurile de mai sus, iar principalul obiectiv este să oferim clienților o experiență plăcută în mediul online.

Alegerea pachetului de hosting nu este ușor de făcut, de aceea trebuie să te documentezi suficient și să cumperi doar de la provideri care au demonstrat că sunt serioși.