Daca vrei sa afisezi continutul unui alt website pe domeniul tau, atunci redirectionarea mascata este ceea ce ai nevoie.
Cunoscuta si sub denumirea de Masca URL sau Masca Domeniu, acest procedeu nu face altceva decat sa mascheze numele unui website. Cum? Cand accesezi, de exemplu Domeniu1.ro, acest website afiseaza continutul din domeniu2.ro . In bara de navigare apare, atentie, domeniul1.ro

Cu toate acestea, niciun fisier nu a fost urcat in contul de gazduire al domeniu1.ro. Toate conexiunile de fisiere si baze de date se fac in contul de gazduire asociat cu domeniul2.ro Asta inseamna, de fapt, redirectionarea mascata a unui domeniu.

La ce imi foloseste?

Este util atunci cand ai mai multe domenii cumparate pe aceeasi nisa, dar nu vrei sa creezi tot atatea website-uri. Spre exemplu, daca ai Magazin1.ro / Magazin2.ro / Magazin3.ro poti face un singur website. Desi afacerea ta este promovata sub toate cele trei denumiri, nu va fi necesar sa faci trei website-uri diferite. Este suficient doar unul!


Aveti in vedere faptul ca Domeniul trebuie sa fie asociat cu un plan de gazduire web. Redirectionarea mascata se face prin inserarea unui cod intr-un fisier al website-ului. Pentru asta este necesar sa aveti acces la contul de gazduire sau la un cont FTP.
Unele TLD-uri au optinea de a putea face o redirectionare mascata fara a avea un plan de gazduire.

In cazul in care aveti gazduirea la noi, ne puteti contacta oricand pentru a va ajuta!
Nu este nevoie sa stii cod sau sa ai cunostinte avansate pentru a redirectiona domeniul. Mai jos poti vizualiza scurtul procedeu pentru a face acest tip de redirectionare mascata:

Sau AICI
Codul folosit in video este acesta:

Odata introdus, mascarea domeniului va functiona imediat!

In cazul in care intampinati probleme, nu ezitati in a ne contacta echipa de Suport Tehnic pe Live Chat sau Ticket

<html><head><title><strong>Webstie title</strong></title></head>
<frameset cols="*">
 <frame name="main" src="Link to the page you wish to forward" scrolling="auto" noresize>
 <noframes>
 <body>
 Your browser does not support frames
 </body>
 </noframes>
</frameset>
</html>