De ce este important sa ai hosting in Romania? Ei bine, nu este – decat daca Clientii tai nu se afla aici!

Sunt multe companii care ofera gazduire web atat in Romania, cat si peste granite. Dar care sunt criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi un hosting?
Pe langa resursele alocate fiecarui plan, un rol important o are si locatia serverului.

Fie ca ai un serviciu gazduit pe un server dedicat sau un server de tip shared, viteza website-ului este influentata de locatia geografica a serverului.
De ce? Este simplu: cu cat distanta dintre utilizator si locatia serverului este mai mica, cu atat informatia se trasmite mai repede.
Asadar, daca majoritatea Clientilor tai se afla in Romania, atunci ai face bine sa alegi un hosting in Romania – sau cel putin prin imprejurimi.

Cu cat te indepartezi mai mult de Clientii tai, cu atat viteza de incarcare a website-ului va avea de suferit. Desigur, nu doar pozitia geografica influenteaza viteza de incarcare a unui website. Optimizarea pozelor, a continutului in general, cat si setarea corecta a scripturilor, influenteaza pozitiv sau negativ acest aspect.

La THC.ro gasesti hosting in Romania cu serverele in datacenterul nostru propriu. Unde? Datacenterul este localizat in apropiere de Craiova, judetul Dolj. Avem de oferit atat servere de tip VPS (Linux si Windows) cat si Servere dedicate, servicii de tip shared hosting sau planuri special concepute pentru CMS-uri.

Inrebari? Suntem mereu online via Chat sau sistemul de tip Ticket. Contacteaza-ne pentru a discuta despre site-ul tau si ce tip de gazduire ti se potriveste. Te rugam sa ai la indemana detaliile legate e resursele folosite in prezent de catre website-ul tau. Nu cunosti prea bine aceste detalii? Atunci vorbeste cu developerul tau sau spune-i sa ne contacteze direct pentru a purta o discutie.